חוזרים ללימודים: שיעור בהכנת כריך
מתקשים להיפרד מהחופש הגדול? לפחות תשקיעו בכריך של היום הראשון ללימודים. השף ניר צוק מדריך שלב אחרי שלב; דניאל מורשת, תלמיד ושחקן מתחיל, מבצע
המרכיבים: פרוסה עסיסית של חזה עוף טרי (אפשר להחליף את חזה העוף בשניצל, קציצות בשר או קציצות ירק מטוגנות, שנוגבו מעודפי השמן), גבעול בצל ירוק, 2 כפות טחינה (אפשר להחליף במיונז,( מעט סחוג ירוק (לא חובה,( עגבנייה, עלי חסה, מלח ופלפל, כל לחם שאתם אוהבים ומספיק "חזק" לשאת את המילוי השופע (צילומים: צביקה טישלר).
שלב 1: את חזה העוף ואת הבצל הירוק צולים במחבת עם מעט שמן זית, ומשאירים להצטנן מעט בצד על צלחת.
שלב 2: מערבבים את המיונז והסחוג לתערובת אחידה.
שלב 3: חותכים את העגבנייה לפרוסות ומרחיקים מכל פרוסה את הלב הרטוב ואת הגרעינים, כך שהלחם יקלוט רק את בשר העגבנייה היבש יחסית.
שלב 4: מתבלים ומרכיבים את הכריך: על שתי הפרוסות מורחים את המיונז החריף, מניחים על אחת הפרוסות את חזה העוף, ומעל את העגבנייה, הבצל הירוק והחסה. זורים מלח ופלפל וסוגרים את הסנדוויץ.' עוטפים היטב בנייר כסף או בנייר סופג.