שתף קטע נבחר
 

שוחה ברוטב: דג מרוקאי

לכל עדה יש את הדג שאין ארוחת חג שלמה בלעדיו: דנה אלמוסני מציגה את הגרסה המרוקאית ומבשלת בורי ברוטב עגבניות, לימונים וכוסברה. אל תוותרו על הראש

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

דג מרוקאי

המרכיבים: 

1 ק"ג דג בורי טרי פרוס לפרוסות

1/4 כוס שמן זית

1 כפית פפריקה חריפה

5 עגבניות פרוסות

8 שיני שום פרוסות

3 לימונים פרוסים

עלים מצרור כוסברה

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן בסיר רחב. מטגנים קלות את הפפריקה ומוסיפים את העגבניות. מבשלים על אש בינונית כ-5 דקות.
  2. מוסיפים את השום, לימון, כוסברה, מלח ופלפל ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
  3. מניחים את פרוסות הדג ברוטב ומתבלים במעט מלח.
  4. מבשלים כ-30 דקות. מדי פעם מנענעים את הסיר בתנועה מעגלית, כך שהרוטב יכסה את הדג.

 

דנה אלמוסני היא הבעלים של "קייטרינג DADA - בוטיק של טעמים", בישול ביתי וקייטרינג לאירועים


פורסם לראשונה 30/08/2010 10:09

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
דג ברוטב מרוקאי
צילום: אבי חי
מומלצים