חוויה על גזייה: פונדו שוקולד ופירות
תיכננתם פיקניק, השקעתם בעיקריות, אבל לקינוח חשבתם רק על פירות? הוסיפו שוקולד, שמנת מתוקה וקצת דבש ויש לכם פונדו שוקולד מושקע שהופך כל פיקניק לחגיגה
(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)
פונדו שוקולד
המרכיבים:
300 גרם שוקולד מריר או חלב (או שילוב של שניהם)
200 מ"ל שמנת מתוקה
שוט ויסקי (לא חובה)
קורט מלח
1 כף דבשפירות העונה: אפרסק, בננה, אגס, דובדבן, אננס, חתוכים לקוביות גדולות
אגוזים מועדפים או תערובת אגוזים טחונים: מלך, לוז, קשיו, פקאןשיפודים
אופן ההכנה:
- בסיר קטן מרתיחים את השמנת.
- מפוררים את השוקולד לקוביות, כשהשמנת רותחת מוסיפים את השוקולד לסיר עם קורט מלח ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לתוך השמנת ונוצרת בלילה אחידה.
- מוסיפים את הדבש והוויסקי ומערבבים שוב.
- מנמיכים את האש.
- משפדים את הפירות ומניחים בתוך השוקולד, מגלגלים בתוך האגוזים ואוכלים מיד.
- סבינה ולדמן היא השפית של מסעדת רוטשילדס קיטשן (שדרות רוטשילד 73, תל אביב)
עוד מתכונים על גזייה:
צילום: ויז'ואל פוטוס
מומלצים