שתף קטע נבחר
 
צילום: דודו אזולאי

מלך הסנדוויצ'ים

אלביס פרסלי, האיש והאגדה, נודע בין היתר בזכות מנהגי האכילה המיוחדים שלו. האנטי שף מצדיע לפנומן עם הסנדוויץ' שזכה להיקרא על שמו, וכולל חמאת בוטנים, ריבה, בננה - ובייקון. וזה לא נגמר שם

  

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

הבית באדיבות מנחם טרוויש

 

לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק

 

סנדוויץ' אלביס

המרכיבים:

חמאת בוטנים

ריבת תות

בייקון

בננה

לחם

שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

1 כוס קמח

כ-1 כוס מים

כ-1/2 כוס חלב

 

אופן ההכנה:

  1. מורחים פרוסת לחם בחמאת בוטנים ובריבה. מסדרים על הריבה פרוסות בייקון.
  2. פורסים את הבננה לפרוסות דקות ומניחים על הבייקון. סוגרים את הכריך עם פרוסת הלחם השנייה.
  3. שמים בקערה קמח ומוסיפים מים. טורפים היטב, מוסיפים מעט חלב וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת בלילה סמיכה למדי.
  4. טובלים בעדינות את הכריך המוכן בבלילה משני הצדדים, עד שהוא מכוסה מכל צדדיו.
  5. דוקרים את הכריך בשיפודי עץ על מנת לקבע את כל המרכיבים יחדיו.
  6. מכניסים בזהירות את הכריך לשמן העמוק ומטגנים עד לצבע זהוב.
  7. מוציאים מהשמן ומגישים מייד עם קולה קרה.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
השאיר מורשת קולינרית מכובדת. פרסלי
צילום: איי פי
האנטי שף חוגג כל הזמן בפייסבוק
מומלצים