מלך הסנדוויצ'ים
אלביס פרסלי, האיש והאגדה, נודע בין היתר בזכות מנהגי האכילה המיוחדים שלו. האנטי שף מצדיע לפנומן עם הסנדוויץ' שזכה להיקרא על שמו, וכולל חמאת בוטנים, ריבה, בננה - ובייקון. וזה לא נגמר שם
הבית באדיבות מנחם טרוויש
לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק
סנדוויץ' אלביס
המרכיבים:
חמאת בוטנים
ריבת תות
בייקון
בננה
לחם
שמן לטיגון עמוק
לבלילה:
1 כוס קמח
כ-1 כוס מים
כ-1/2 כוס חלב
אופן ההכנה:
- מורחים פרוסת לחם בחמאת בוטנים ובריבה. מסדרים על הריבה פרוסות בייקון.
- פורסים את הבננה לפרוסות דקות ומניחים על הבייקון. סוגרים את הכריך עם פרוסת הלחם השנייה.
- שמים בקערה קמח ומוסיפים מים. טורפים היטב, מוסיפים מעט חלב וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת בלילה סמיכה למדי.
- טובלים בעדינות את הכריך המוכן בבלילה משני הצדדים, עד שהוא מכוסה מכל צדדיו.
- דוקרים את הכריך בשיפודי עץ על מנת לקבע את כל המרכיבים יחדיו.
- מכניסים בזהירות את הכריך לשמן העמוק ומטגנים עד לצבע זהוב.
- מוציאים מהשמן ומגישים מייד עם קולה קרה.
- לכל המתכונים של האנטי שף
השאיר מורשת קולינרית מכובדת. פרסלי
צילום: איי פי
האנטי שף חוגג כל הזמן בפייסבוק
מומלצים