עוד רשת ישראלית בניו יורק: פלאפל בריבוע
אחרי ארומה ומקס ברנר: פלאפל בריבוע המונה 8 סניפים בישראל ועוד 4 בהקמה, תפתח סניף ראשון בשדרה השלישית. הרשת תיקרא בגרסתה האמריקנית "קולולו" ותעוצב בדגש על מזון בריאותי, ולא דווקא אתני
אחרי חדירת רשתות המזון ארומה ומקס ברנר לניו-יורק, נוחתת במנהטן "פלאפל בריבוע" המונה 8 סניפים בישראל ועוד 4 בהקמה. החל מחודש דצמבר הקרוב יוכלו לקוחות כלבו בלומנגדיילס בשדרה השלישית פינת רחוב 57, וכל שאר הניו-יורקים, לחצות את השדרה ולעצור למנת פלאפל עם חומוס בסניף החדש והראשון של הרשת.
הרשת תיקרא בגרסתה האמריקנית "קולולו". בצמוד ללוגו הרשת יופיע איור של גרגר חומוס. כעת מתנהלים מגעים לגבי סניפים נוספים בטיימס סקוור ובאפר-ווסט מנהטן.
הבעלות על קולולו תתחלק בין יזם ובעלי פלאפל בריבוע, גיא יקר בעלי פלאפל בריבוע, שותפו גרי תמיר בעלי מתחם האירועים "האחוזה" בראשל"צ ואילן ויסבורד, מעצב פנים ישראלי שעיצב את סניפי ארומה ניו-יורק. ויסבורד הוא שיזם את הפנייה לפלאפל בריבוע והגעתה לניו-יורק. ויסבורד גם אחראי לעיצוב "קולולו" בקו מודרני ירוק, תוך דגש לאו דווקא על מזון אתני, אלא על מזון בריאותי. בקרוב יעבור גיא יקר לניו-יורק ל-6 חודשים כדי להריץ את הסניף.
יקר הקים את פלאפל בריבוע לפני 15 שנה, כאשר השתחרר מהצבא, וסבתו המצרית נתנה לו מתכון לפלאפל. את הסניף הראשון פתח בראשל"צ. יחד עם גבי תמיר פתח סניף נוסף ברמת החי"ל ומכאן התרחבה הרשת לסניפים נוספים.
הרשת, שסמלה היה כדור פלאפל מרובע, הצליחה למתג את עצמה, כולל שירות משלוחים. הרשת בארץ מופעלת על ידי זכיינים, כאשר זכיין נדרש להשקעה של 300 אלף שקל בהקמת הסניף ורכישת הזיכיון.
הידיעה פורסמה הבוקר במוסף "ממון" של "ידיעות אחרונות"
פלאפל בריאותי
צילום: דנה קופל
מומלצים