שתף קטע נבחר
 

חגיגי ומיוחד: כבדי עוף ברכז רימונים

יכול להיות שאתם מכירים אותם בסגנון הקצוץ, אבל כאן יש מתכון לכבד קצת אחרת

 


(צילום: עדי זיו אב) 

כבדי עוף מוקפצים ברכז רימונים

המרכיבים (ל-4 מנות):

2 בצלים סגולים פרוסים דק

2 עלי מרווה

3 כפות שמן זית

1/2 ק"ג כבדי עוף טריים מחולקים לאונות ונקיים מכל שומן, כיס מרה ומכתמים כהים

2 עלי מרווה

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

3-4 כפות רכז רימונים

2 כפות חומץ בלסמי

1 רימון חמוץ ומקולף

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת רחבה ומוסיפים את השמן ו-2 עלי מרווה. מטגנים חצי דקה את עלי המרווה ומוסיפים את הבצל הפרוס. מקפיצים עד הזהבה קלה, ומוציאים את הבצל לכלי נפרד.
  2. מוסיפים כף שמן זית למחבת ואת 2 עלי המרווה הנוספים. מטגנים כחצי דקה ומוסיפים את הכבדים (בשלושה חלקים נפרדים). מוסיפים מלח ופלפל במהירות ומטגנים חצי דקה עד דקה מכל צד. מוציאים את הכבדים העשויים לכלי נפרד.
  3. לאחר טיגון כל הכבדים מחזירים למחבת את הבצל והכבדים ומוסיפים במהירות את רכז הרימונים והחומץ הבלסמי. מקפיצים כדקה ומגישים.

 

 


פורסם לראשונה 21/10/2010 10:17

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים