סלט חזה עוף של מעיין שטרן
לרבע גמר תחרות הגולשים של זוגלובק עלתה מעיין שטרן עם מתכון לחזה עוף זוגלובק. אהבתם את המתכון ? הצביעו ואולי תזכו את מעיין בפרס.
מצרכים:
סלט
פסטרמה מנתח שלם של זוגלובק חתוכה לקוביות
חסה חתוכה דק או קרועה בידיים
2 מלפפונים חתוכים דק
15 עגבניות שרי חתוכות לחצי
חבילת פטריות טריות חתוכות לרצועות - אפשר לטגן לפני למי שאוהב.
חופן חמוציות
חופן אגוזי פקאן חתוכים או שבורים
חופן זרעי חמניות לקישוט
3 בצל ירוק חתוך דק
רוטב ויניגרט
1/4 כוס שמן זית
3 כפות חומץ בלשמי
1 כף דבש או סילאן תמרים
כף חרדל דיז'ון
2 שיני שום מעוכות
מיץ לימון מחצי הפרי
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
הוראות הכנה:
שמים את כל הירקות והפסטרמה בקערה
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקופסא סגורה ומנערים
שופכים על הסלט רגע לפני ההגשה
מפזרים את החמניות מעל הסלט ומגישים.
מסר אישי:
פסטרמת הודו מוסיפה חספוס לסלט מתוק ומעניין.
החמוציות וההודו משתלבים היטב גם במראה וגם בטעם.
תרשימו את האורחים במס' רגעים בודדים של עבודה.
הסלט יכול להגיע כתוספת לארוחה או כארוחה בפני עצמה.
בתאבון