שתף קטע נבחר

טורטיות מרגז של איתן שקד

לרבע גמר תחרות הגולשים של זוגלובק עלה איתן שקד עם מתכון לנקניקיות מרגז זוגלובק. אהבתם את המתכון ? הצביעו ואולי תזכו את איתן בפרס.

 

 

מצרכים:

500 גר' נקניקיות מרגז של זוגלובק

2-3 טורטיות

 

רוטב סלסה:

5 עגבניות נקיות מקליפה וגרעינים חתוכות לקוביות

1 בצל אדום קצוץ דק

כף נענע קצוצה

כף כוסברה קצוצה

כף לימונים כבושים קצוצים

כפית אריסה מרוקאית

2 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל

 

 

הוראות הכנה:

מערבבים את כל חומרי הסלסה ומניחים במקרר למשך שעה על מנת שכל הטעמים יתמזגו.

בינתיים, צולים את נקניקיות המרגז על האש.

מניחים את הנקניקיות מרגז על טורטיות ומפזרים מעל את הסלסה.

סוגרים את הטורטיות מכל הכיוונים וצולים על הגריל או במחבת חמה 2 דקות לכל צד.

 

מגישים עם מעט זיתים מסוג קלמטה ומעל הכל מפזרים פטרוזיליה קצוצה.

מומלץ לשתות ליד קווה קרה קרה.

 

מסר אישי:

אני אבא לילד שמכור למוצרי הבשר של זוגלובק.

אני רגוע ובטוח שהוא אוכל מזון בריא ומזין.

 

 

בתאבון

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פרס ראשון
פרס שני
פרס שלישי
מומלצים