שתף קטע נבחר
 

עשירה ומפנקת: עוגת פאדג' שוקולד

לפעמים כשלא מרגישים טוב, לאו דווקא פיזית, עוגה מתוקה יכולה להרים את מצב הרוח בשניות. המתכון הבא הוא תרופה מצוינת שמומלץ לקחת ברגע שמתחילים להרגיש לא משהו

עוגת פאדג' שוקולד

מתכון של מסעדת "אסיה מוניקה"

 

המרכיבים (לתבנית 26 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק):

500 גרם שוקולד מריר

375 גרם חמאה

1 כוס + 10 כפות סוכר

100 מ"ל מים

8 ביצים

70 גרם אגוזי מלך קלויים שבורים גס

 

אופן ההכנה:
  1. ממיסים את השוקולד עם החמאה בבאן מרי.
  2. בסיר קטן ממיסים כוס + 2 כפות סוכר (225 גרם)עם המים לקבלת מי סוכר מעט סמיכים.
  3. במיקסר, מקציפים את הביצים עם יתרת הסוכר (8 כפות = 100 גרם) עד לקבלת בלילה בהירה ותפוחה.
  4. מאחדים את תערובת השוקולד והחמאה עם מי הסוכר ומצננים מעט.
  5. מקפלים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הביצים ומוסיפים את אגוזי המלך הקלויים.
  6. אופים בחום של 150 מעלות למשך חצי שעה, מקררים וחותכים.
  7. מומלץ להגיש עם גלידת וניל איכותית.


עוגת פאדג' שוקולד (צילום: דניאל לילה)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פאדג' שוקולד
צילום: דניאל לילה
מומלצים