שתף קטע נבחר
 
צילום: דודו אזולאי

האנטי שף מלבב

"לביבה חמה ומתוקה" ביקשתם? לביבייה אנטי שף סטייל קיבלתם! לכבוד החג הכי מואר שיש, האנטי שף מפנק אתכם במתכון מתוק במיוחד

  

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

הבית באדיבות מנחם טרוויש

 

  • לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק

  

לביביות

המרכיבים:

כ-1 כוס קמח

כ-1 כוס חלב

2 ביצים

1 כף גדושה חמאת בוטנים

שלוק וחצי ד"ר פפר

1/3 כוס פצפוצי שוקולד

לציפוי:

חלבה

סוכר וניל

רוטב מייפל

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את הקמח, החלב והביצים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  2. מוסיפים חמאת בוטנים, קולה ופצפוצי שוקולד ומערבבים היטב.
  3. ממסים מעט חמאה במחבת קטנה.
  4. שופכים בנדיבות מהבלילה, כך שיתקבל מעין פנקייק עבה.
  5. מטגנים עד שהצד התחתון מזהיב, והופכים.
  6. מטגנים עד שהלביבייה מוכנה ותוכנה מפסיק להיות נוזלי.
  7. מסירים מהאש ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל חלבה וסוכר וניל ומזלפים רוטב מייפל.
  8. מגישים עם קולה.

 

לכל המתכונים של האנטי שף 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: סי די בנק
צילום: סי די בנק
האנטי שף מדליק נרות בפייסבוק
מומלצים