שתף קטע נבחר
 

אשדוד פותחת שולחן

איפה אוכלים את הסנדוויץ' התוניסאי הכי טוב? איפה משיגים דגים ישר מהים ולחם טרי מהתנור? ומה לא תוכלו לקנות בשוק הפתוח? השף אידי ישראלוביץ', אשדודי גאה, לקח את רפי ברבירו לסיבוב קולינרי בעיר

  

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

מה ואיפה?

  • פסטיבל אשדוד לעמים וטעמים - מתקיים בחג החנוכה (9-2 בדצמבר) ובמסגרתו מסעדות העיר יציעו תפריטים מיוחדים
  • השוק הפתוח - מתקיים מדי יום רביעי במגרש החנייה המרכזי של חוף לידו
  • מתחם הדגים - רחוב הבושם
  • אצל מוריס - רוגוזין 23
  • מאפיית אלנושקה - העבודה 56
  • מסעדת אידי - הבושם 6

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אידי ישראלוביץ'
צילום: אבי חי
מומלצים