האנטי שף מבשל למשפחה
כולנו מכירים את הארוחה הביתית המושלמת של השניצל והפירה. האנטי-שף מכין את הגרסה שלו שכוללת שקית ביסלי, אבקת פירה וכמובן שקדי מרק, בקיצור ג'אנקית
(הבית באדיבות מנחם טרוויש)
- לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק
עוף בציפוי ביסלי ופירה הפתעות
המרכיבים:
30 גרם חמאה
2 ביצים
ביסלי גריל
חזה עוף
אבקת אינסטנט לפירה
תירס מקופסת שימורים
שקדי מרק
קטשופ
אופן ההכנה:
- טורפים את הביצים, מרסקים את הביסלי וממיסים חמאה במחבת גדולה.
- טובלים את נתחי העוף בביצים הטרופות ואז מצפים בשברי הביסלי.
- מכניסים למחבת ומטגנים במשך כמה דקות, עד שהעוף מוכן. מעבירים לצלחת הגשה.
- שופכים לקערה את אבקת הפירה. מוזגים לקערה מים רותחים לפי הוראות ההכנה שעל האריזה.
- טורפים את הבלילה עד שהפירה מוכן. מעבירים לצלחת ההגשה, לצד העוף המוכן.
- מפזרים על הפירה קצת תירס ובוזקים שקדי מרק.
- מגישים עם קטשופ וקולה קרה.
- לכל המתכונים של האנטי שף
מומלצים