שתף קטע נבחר
 
צילום: דודו אזולאי

האנטי שף מבשל למשפחה

כולנו מכירים את הארוחה הביתית המושלמת של השניצל והפירה. האנטי-שף מכין את הגרסה שלו שכוללת שקית ביסלי, אבקת פירה וכמובן שקדי מרק, בקיצור ג'אנקית

  

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(הבית באדיבות מנחם טרוויש)

 

  • לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק

 

עוף בציפוי ביסלי ופירה הפתעות

המרכיבים:

30 גרם חמאה

2 ביצים

ביסלי גריל

חזה עוף

אבקת אינסטנט לפירה

תירס מקופסת שימורים

שקדי מרק

קטשופ

 

אופן ההכנה:

  1. טורפים את הביצים, מרסקים את הביסלי וממיסים חמאה במחבת גדולה.
  2. טובלים את נתחי העוף בביצים הטרופות ואז מצפים בשברי הביסלי.
  3. מכניסים למחבת ומטגנים במשך כמה דקות, עד שהעוף מוכן. מעבירים לצלחת הגשה.
  4. שופכים לקערה את אבקת הפירה. מוזגים לקערה מים רותחים לפי הוראות ההכנה שעל האריזה.
  5. טורפים את הבלילה עד שהפירה מוכן. מעבירים לצלחת ההגשה, לצד העוף המוכן.
  6. מפזרים על הפירה קצת תירס ובוזקים שקדי מרק.
  7. מגישים עם קטשופ וקולה קרה.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: index open
האנטי שף גם בפייסבוק
מומלצים