שתף קטע נבחר
 
צילום: Index Open

סלט של אביב

לכבוד האביב שהגיע עם הפריחה ומזג האוויר הנעים, החליטה דנה אלמוסני לחבור לבועז צאירי ויחד הכינו סלט יפני ששמו הרוּסֵמַה, בעברית זה גשם אביבי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

סלט הרוּסֵמַה

המרכיבים:

1 חבילת אטריות שעועית

4 גזרים, מקולפים ומגורדים גס בפומפייה

3 מלפפונים, חתוכים לרצועות דקות

4 כפות סוכר

4 כפות חומץ אורז

3 כפות רוטב סויה טבעי

2 כפות שמן שומשום

3 כפות שומשום קלוי

 

אופן ההכנה: 

  1. מחממים במחבת, על אש נמוכה, את החומץ והסוכר עד שהסוכר נמס. מצננים היטב לפני הכנת הסלט.
  2. מכניסים את איטריות השעועית לקערה ושופכים מעליהן קומקום מים רותחים. משרים את האטריות כ-5 דקות.
  3. מסננים את המים הרותחים ומשרים את האיטריות למשך מספר דקות במי קרח. מסננים שוב.
  4. חותכים את האיטריות עם סכין לאורך של מספר ס"מ בודדים.
  5. מוסיים את הירקות ומערבבים.
  6. מוסיפים את שאר הרטבים, כשבכל פעם רוטב אחד בלבד.
  7. מגישים קר.
  8. אפשר להוסיף לסלט טופו שהקפצנו במחבת.

 

  • בועז צאירי, המשתתף בהכנת הסושי סנדוויץ' בוידאו, הוא השף של מסעדות "סאקורה" בתל אביב ובירושלים
  • דנה אלמוסני היא הבעלים של "קייטרינג DADA - בוטיק של טעמים", בישול ביתי וקייטרינג לאירועים

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים