מבשלים באהבה: עושים שוק
השעון מתקתק, וולנטיין ממש מעבר לפינה ואתם עדיין מחפשים בספרי הבישול מה להכין לארוחה רומנטית. דימיטרי נתקע בדיוק כמוכם, אז הזמנו שף, בחרנו מנות וצילמנו הכל כדי שגם אתם תוכלו לעקוב. בפרק הראשון אנחנו יוצאים אל השוק
לכבוד הוולנטיינ'ס החליט דימיטרי להפתיע את אשתו, לירון, בארוחה רומנטית. אבל משום שבינו לבין המטבח היחסים קרירים, החלטנו לבוא לעזרתו והזמנו את השף יוגב ירוס לעזור לו. בימים הקרובים נעקוב אחרי השניים בדרך לארבע מנות שמחממות את הלב - החל מהמסע בשוק ועד לארוחה הסופית, שהיא הפתעה מוחלטת עבור לירון.
מה אתם מבשלים לארוחת הוולנטיין? ספרו לנו בעמוד של ynet בפייסבוק
(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)
- יוגב ירוס הוא השף של מסעדת "מל ומישל" (בן יהודה 155, תל אביב)
עושים קניות לפני הבישולים
צילום: צילום: יהונתן צור ואלעד רובינשטיין
מומלצים