שתף קטע נבחר
 

מבשלים באהבה: עושים שוק

השעון מתקתק, וולנטיין ממש מעבר לפינה ואתם עדיין מחפשים בספרי הבישול מה להכין לארוחה רומנטית. דימיטרי נתקע בדיוק כמוכם, אז הזמנו שף, בחרנו מנות וצילמנו הכל כדי שגם אתם תוכלו לעקוב. בפרק הראשון אנחנו יוצאים אל השוק

לכבוד הוולנטיינ'ס החליט דימיטרי להפתיע את אשתו, לירון, בארוחה רומנטית. אבל משום שבינו לבין המטבח היחסים קרירים, החלטנו לבוא לעזרתו והזמנו את השף יוגב ירוס לעזור לו. בימים הקרובים נעקוב אחרי השניים בדרך לארבע מנות שמחממות את הלב - החל מהמסע בשוק ועד לארוחה הסופית, שהיא הפתעה מוחלטת עבור לירון.

 

מה אתם מבשלים לארוחת הוולנטיין? ספרו לנו בעמוד של ynet בפייסבוק

  

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

(בימוי והפקה: אלעד רובינשטיין)

 

  • יוגב ירוס הוא השף של מסעדת "מל ומישל" (בן יהודה 155, תל אביב)

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
עושים קניות לפני הבישולים
צילום: צילום: יהונתן צור ואלעד רובינשטיין
מומלצים