מסיבת תה: צ'אי מסאלה כמו בהודו
גם אם אתם לא שתייני תה אדוקים, כשהסערה בחוץ אין כמו לחבק ספל חם בין כפות הידיים. רינה פושקרנה נזכרת בילדותה ובצ'אי ההודי שליווה את הימים הקרים. הכינו את הביסקוויטים כי הנה מגיע הצ'אי מסאלה
צ'אי מסאלה
המרכיבים:
600 מ"ל מים
400 מ"ל חלב (לא חובה)
4 שקיקי תה מסאלה
1/2 מקל קינמון
4 גרגרי פלפל שחור
6 תרמילי הל
פיסת ג'ינג'ר טרי
2 חתיכות למונגראס
4 כפיות סוכר (לא חובה)
אופן ההכנה:
- מבשלים את המים עם התבלינים 5-6 דקות.
- מוסיפים את שקיקי התה ובוחשים.
- מוסיפים את הסוכר ולאחר מכן את החלב.
- רינה פושקרנה היא השפית והבעלים של רשת טנדורי
צ'אי
צילום: יהונתן צור
מומלצים