שתף קטע נבחר

בלוגים שיוציאו לכם את התיאבון

אוכל שנראה מזעזע, אוכל שנראה מצחיק, הררי בשר מטוגנים בשמן עמוק, אנשים שסורקים את הסנדוויצ'ים שלהם ועוד כל מיני סיבות לכך שעדיף שתקראו את הכתבה לפני ארוחת הערב

<< למובארק יש כפתור לכיבוי האינטרנט. ולנתניהו?

 

שלום, באנו לזעזע אתכם. בשעה שאתם בטח גולשים להנאתכם באתרי אוכל גורמה אנחנו התפלשנו באתרי האוכל הכי מבחילים שקיימים במרשתת.

 

האינטרנט היא כמו מגרש משחקים לאנשים עם רעיונות הזויים. חוק 34 קובע שאם אתה מסוגל לדמיין משהו, יש לזה גם פורנו. חוק 34 המורחב אומר שאם אתה מסוגל לדמיין משהו, יש אותו באינטרנט. בטח לא פעם ראיתם בישול מזעזע של מישהו ותהיתם אם קיים שוק לאוכל מזעזע. אז כן, יש, והרבה. אם אתם מרגישים בעיות בבטן בגלל הכתבה הזאת אל תאשימו אותנו - האשימו את האינטרנט.

 

This is Why You're Fat

"זו הסיבה שאתה שמן" הוא אתר שמאגד אוכל שהאסתטיקה שלו שנויה במחלוקת אבל דבר אחד בטוח - הוא יעשה אתכם שמנים. סלוגן האתר הוא "כשחלומות הופכים להתקף לב", ובצדק. הנה כמה תיאורים של מזון מהאתר:

 

"עוגת ארוחת בוקר - שתי שכבות של קיש ביצים, בצק ביסקוויטים, נקניקיות, בייקון, בצלים, פלפלים וגבינה - בערימה, בציפוי רוטב בשר, מכוסה בעוד בייקון ועוד שכבת גבינה".

אתם עוד פה? רוצים עוד תיאור? "גריז לייטנינג - שכבה של צ'יפס מתובל מכוסה בנאגטס עוף, סטייף עוף מטוגן, מקלות דגים, גליליות פיצה וחתיכת נקניקיה מטוגנת, כאשר כל זה טובע בגבינת מוצרלה מותכת. על זה תערובת של צ'ילי, בייקון ופרוסות נקניקיות, ומעל התערובת פצפוצי גבינת צ'דר".

 


 

לינק ל-This is Why You're Fat

 

 

My Food Looks Funny

אחרי שנרגענו מהאתר הקודם, אפשר לעבור לאחד קצת יותר הומוריסטי. גם פה תוכלו למצוא אוכל שלא יקבל אישור ממשרד הבריאות, אבל האתר הזה מתמקד באוכל שנראה מצחיק, משעשע, חמוד או מעניין. צורת ההגשה פה יותר חשובה מהטעם או מהמרכיבים. כמה דוגמאות: עוגה בצורת לגו, סלט אנגרי בירדס ועוגיות ספיידרמן. טוב, אנחנו הורסים לכם את ההפתעה, כנסו לאתר בעצמכם.

 


 

לינק ל-My Food Looks Funny

 

 

Uglyfood

כשהסלוגן של האתר הוא "המזון, הרע והמכוער" אתם יודעים שהגעתם למקום הנכון. האוכל פה לא רק מגעיל במראה, אלא גם בטעם מגעיל (או הזוי, אם תרצו להיות יותר קורקטיים). תוכלו למצוא בו מדריך איך לגרום לפרוסות גזר לקבל טעם וצורה של בייקון, פחיות משקה בטעם סנדוויץ, קאפקייקס בצורת מוח, וחטיף לבני אדם בצורת אוכל כלבים. למגיבה 20 מצאנו לחם בצורת פנדה - לא נראה כל כך מגעיל, אבל כנראה שיהיה יותר נכון להגיד שזה אתר לאוכל יצירתי.

 


 

לינק ל-Uglyfood

 

 

Steve, Don't Eat It!

בין השנים 2003 ל-2007 אכל סטיב דברים מזעזעים ותיעד את חוויותיו בבלוג שלו, The Sneeze. אז אמנם הבלוג כבר לא מתעדכן שנתיים, אבל הזוועות ממשיכות להיות פופולריות והבלוג מקבל תוצאה לא רעה בגוגל. תחת קטעי "סטיב, אל תאכל את זה!" תוכלו למצוא תיעוד של סטיב אוכל קליפות חזיר, דגני בוקר בני 14 שנים, חלב אם (של אשתו), פולי סויה, פטרת תירס מקסיקנית וחטיפי תולעי משי.

 


 

לינק ל-Steve, Don't Eat It!

 

 

Scanwiches

עד כאן עם גועל נפש. הנה אתר תמים למדי שכל מטרתו היא לאפשר לאנשים להתגאות בסנדוויצ'ים שהם מכינים. הטוויסט - כל התמונות באתר נוצרו על ידי סורק. לא מצלמה דיגיטלית, לא וובקאם - סורק. מה שקורה זה שמישהו מחליט להתפרע ולהכין סנדוויץ' או בגט מיוחד, הוא חותך אותו לשניים ודוחף חצי לסורק בצורה אנכית כך שאתם רואים חתך צד של הסנדוויץ'. כל תמונה, כמובן, מלווה ברשימת המרכיבים של הסנדוויץ'. כל מה שאנחנו מצליחים לחשוב עליו זה שחבל על הזמן שנדרש כדי לנקות שאריות ביצה או חרדל מהסורק אחרי זה.

 


 

לאתר Scanwiches

 

 

לא הכל מגעיל

לא רצינו שתצאו מפה עם טעם רע אז החלטנו להציג לכם שני בלוגים לבישול גברי. זה גם בשבילכן, בנות. אנחנו גם יודעים שאתן קוראות בלייזר אז אין מה להתבייש. גברים, שימו סינר, אל תשטפו ידיים וגשו לעבודה.

 

Cook To Bang

"לבשל על מנת לתקוע", בתרגום חופשי, זה שמו של האתר שמתגאה במתכונים משובחים שיעזרו לכם להיכנס למיטה עם בחירת לבכם. שמות המנות מבוססים על משחקי מילים שקשורים לסקס, והמתכונים עצמם נכתבים בהומור חמוד תוך תשומת לב לטהרת הגבריות. היינו רוצים לתת לכם דוגמאות, אבל זה פשוט לא עובד בעברית. כנסו בעצמכם ותראו.

 


 

לינק ל-Cook To Bang

 

 

פוּד גבר

אוכל, שתיה, גבר. זה מה שהאתר הישראלי החדש, פוד גבר, שם בתור סלוגן וזה גם בדיוק מה שהוא משדר. מדובר בבלוג מתכונים מותאם לבשלנים לא מתקדמים. מייסדי הבלוג, יעקב דר ואלון גל, מכירים היטב את הקהל שאליו הם מכוונים וזה בולט גם במתכונים. המתכונים כתובים בצורה פשוטה והומוריסטית, ובמהלך הקריאה הם עונים על שאלות של בשלנים מתחילים כמו "איך אני אדע אם עשיתי את זה טוב?", "מה אם אין לי את המרכיב הזה?" ו-"איך אפשר לעשות את זה בפחות זמן או כסף"? בבלוג תמצאו מתכונים מסובכים לצד מתכונים פשוטים ואפילו מתכונים מ-"פינת הסטודנט הרעב". אנחנו אהבנו את המתכון "הנזיד של האיריות הלסביות מגואטמלה של ויצמן". עם שם כזה, אתם לא כבר במטבח?

 


 

לינק לפוד גבר

 

 

הצטרפו לפייסבוק של ynet וקבלו עדכונים חמים וסרטונים בלעדיים

 

 

קרן מוות תוצרת בית, בעוצמה של אלפי שמשות >>

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המבורגר 25 ק"ג. זו הסיבה שאתם שמנים
מומלצים