שתף קטע נבחר

 

גלידת חלב אם הוחרמה: "חשש לווירוסים"

חוזרים לשוקולד. הרשויות בלונדון החרימו מלאי של גלידה שיוצרה מחלב אם מגלידרייה מקומית מחשש שהיא עלולה להפיץ וירוסים. הגלידה נלקחה לבדיקות לאחר שאזרחים פנו לרשויות.  

 

 

"מכירת מוצרי מזון שעשויים מנוזלי הגוף של אדם אחר עלולה להוביל להפצת נגיפים ובמקרה זה בעיקר מדובר בחשש מצהבת", אמר חבר מועצת ווסטמיניסטר, בריאן קונל. לדבריו, בעל הגלידרייה המקורית הסכים להפסיק לייצר את הטעם החדש עד שיסתיימו הבדיקות.  

 

לאכול או לא לאכול? כתבתה של אביגיל לושי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

אך הבעלים, מאט אוקונור, דחה את הטענות וכינה אותן "שטויות גמורות". הוא סיפר שהגלידה מיוצרת מחלב של נשים שנענו למודעה שפרסם בפורום אימהות ועברו מבדקים קפדניים, בדומה לאלה הנערכים בבנקי החלב, הדם והזרע. "אם הגלידה מסוכנת, אז האימהות הללו מהוות סיכון ממשי לילדיהן", אמר אוקונור.

 

גם חלק מהלקוחות נרתעו בהתחלה מהטעם החדש, שזכה לשם "בייבי גאגא". הוגה הרעיון המשונה מודה שגם הוא התחלחל בהתחלה, ואז הבין שיכול להיות שמדובר בפריצת דרך מחשבתית לגבי האופן שבו בני אדם תופסים את המזון שלהם. 

 

"לכולנו היתה אותה התגובה - גועל", אמר אוקונור, "אבל כשאתה חושב על זה, זה הדבר הטבעי ביותר בעולם. דווקא חלב פרה הוא הדבר הכי לא טבעי בעולם. ולכן זה פשוט מאתגר את התפיסות שלנו בנוגע למזון, למרכיבים שאנחנו משתמשים בהם, למקור של המצרכים שלנו, ובעיקר החלב".

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
"אם הגלידה מסוכנת, אז גם האמא מסכנת את התינוק"
צילום: liquidlibrary
מומלצים