שתף קטע נבחר

 

פיירפוקס: תוסיף לי תוסף

להגן על הילדים ברשת, לחסום פרסומות מאתרים, להוריד סרטונים, ולחפש בגוגל ובטוויטר מכל עמוד. כל התוספים הכי מעניינים לפיירפוקס

<< טיפים למחשב ירוק יותר

 

אחד היתרונות של דפדפן פיירפוקס הוא שניתן להתאים בו את חוויית הגלישה שלכם באופן אישי באמצעות אלפי תוספים שונים ובחינם. תוספים הם אפליקציות שמתלבשות על הדפדפן ומעניקות לו יכולות נוספות מעבר ליכולות הבסיס שלו, דוגמת חסימת פרסומות, שמירה על סיסמאות, וגם ניהול מוסיקה ובחירת תמונת רקע.

 

כדי להוריד ולהשתמש בתוספים אין צורך להיות משתמש מתקדם; אתר התוספים של פיירפוקס קל לשימוש גם למשתמש הממוצע ומכיל תוספים שיעניינו גם אתכם. אם אתם פחות מתמצאים ולא ממש יודעים איפה להתחיל לחפש, ביקור באיזור האוספים באתר פיירפוקס יעזור לכם לגלות איזו חבילה עונה על הצרכים שלכם ברשת באופן הכי טוב.

 

התקדמו לתוספי פיירפוקס 4

מותקן אצלכם כבר פיירפוקס 4? התקינו את אוסף פיירפוקס 4, שמכיל עשרה תוספים, ביניהם: צילומי מסך עם אפשרות עריכת תמונה בדפדפן, תצוגה מקדימה של לשוניות מבלי לגשת אליהן, וזום במעבר על תמונות מוקטנות באמצעות העכבר.

לעמוד האוסף

 


 

אוסף התוספים לבוני האתרים, למשל, מכיל כלים לעריכה, בדיקת באגים ועוד. אוסף התוספים למשפחה מכיל פילטר רשת לגלישה בטוחה לצד תוסף להכנת רשימת קניות (באנגלית).

לעמוד האוסף

 

ואוסף מומלץ נוסף הוא אוסף התוספים לפרנואיד, שמכיל חסימת פרסומות משופרת, חסימת תוכן פעיל מאתרים שאתם לא סומכים עליהם וביטול קוקיז מפרסומות.

לעמוד האוסף

 

Kiwi Click

תוסף יעיל ונוח, שיהפוך אתכם לאפילו טיפה יותר עצלנים ברשת. קיווי קליק מאפשר לסמן טקסט באתר בו אתם נמצאים, ולחפש אותו ישירות בגוגל, ויקיפדיה, טוויטר או בגוגל מפות – מבלי לעבוד ללשונית אחרת. במקום, לאחר סימון הטקסט ובחירת השירות בו אתם רוצים לחפש, תיפתח חלונית חיפוש קטנה נפרדת, עם התוצאות.

 


 

Zotero

התוסף זוטרו הוא כלי מצויין עבור סטודנטים. הוא הופך את הדפדפן – המקום שבו מתבצע חלק גדול מהלימודים – לתחנת איסוף, ארגון, ציטוט ואפילו עבודה בקבוצות.

 

ברמתו הבסיסית זוטרו הוא מנהל רישום ביבליוגרפי לעבודות אקדמיות בסגנונות השונים (שיקגו, MLA וכולי). באמצעות חלונית שמזכירה בעיצובה את אייטונס התוסף מאחסן, מנהל, ומוציא ציטוטים מספרים, מאמרים, כתבות, ועוד. זה אולי נשמע טיפה יבש, אבל כל סטודנט יודע כמה זמן מתבזבז על כתיבת הרשימה הביבליוגרפית, וידוא נכונותה – חלק מתיש למדי מכל עבודה אקדמית.

 


 

מעבר לכך, תוכלו להיעזר בזוטרו על מנת לבנות ספריות מאורגנות, לתייג לפי נושאים, לזכור חיפושים מתקדמים במנועי חיפוש של מאמרים, להוסיף הערות, ולהעיר את כל המידע הזה ישירות למעבד התמלילים שלכם.

להורדת התוסף

 

Last Pass

בטח קרה לכם שנרשמתם לשירות מקוון מזמן ועכשיו שאתם זקוקים לו שוב, ואין לכם מושג מה הסיסמה שבחרתם עבורו. תוסף לאסט פאס ינהל וייבא עבורכם את הסיסמאות והטפסים באופן שיהפוך את הגלישה ברשת למהירה ובטוחה יותר.

 

התוסף לא רק יוצר סיסמאות חזקות, אלא גם מקודד אותם כך שתחשפו פחות לסכנות פישינג. בנוסף, אם עברתם מחשב, תוכלו להעביר את כל הסיסמאות במהירות, או לעבוד ממספר מחשבים בו זמנית.

להורדת התוסף

 

Video DownloadHelper

תוסף זה אומנם לא חדש, אבל הוא בהחלט אחד התוספים היעילים לדפדפן, שיאפשר לכם להוריד ולהמיר סרטוני רשת ותמונות מיוטיוב ואתרים אחרים. אם העלתם, למשל, סרטונים בעבר לרשת ונמחק לכם מאז ההארד דיסק, תוסף זה יעזור לכם להשיג מחדש את הקבצים שלכם.

 

פשוט התקינו את התוסף, הדליקו מחדש את הדפדפן, ובפעם הבאה שתבקרו באתר בו יש מדיה להורדה, אייקון התוסף משמאל יהפוך לצבעוני. לחיצה עליו תציג בפניכם את אפשרויות ההורדה וההמרה הקיימות. פשוט ונוח.

להורדת התוסף

 


 

Personas 

תוסף כיפי, שמאפשר לבחור את רקע הדפדפן. אם ממש משעמם לכם, נסו גם את Personas Rotator, שמחליף כל מספר דקות את רקע הדפדפן באופן אקראי. אזהרה לבעלי רגישות עיצובית: במהלך בדיקת התוסף נתקלנו בעומס של רקעים ורודים ומנומרים, ראו הוזהרתם.

להורדת התוסף

 


 

אייפון 5: כל השמועות >>

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
תוספי פיירפוקס. מאפליקציית רשימה לסופר ועד לכלים למפתחי אתרים
מומלצים