שתף קטע נבחר
 
צילום: shutterstock

הכל קלוי: סלט פלפלים חריף

כשעושים בשר על האש תמיד צריך קצת ירקות ליד. ניסים זיו זורק פלפלים בכל מיני צבעים על הגריל, ועד שמתארגנים כבר יש סלט צבעוני ופיקנטי עם הרבה שום

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

סלט פלפלים קצת חריף

המרכיבים (ל-4 מנות):

1 פלפל צהוב

1 פלפל אדום

2 פלפלים ירוקים חריפים

1 בצל לבן

12 שיני שום קלופות

מיץ מ-1 לימון

1/4 כוס שמן זית

1 כף חומץ אורז

1/2 2 כפות סוכר

מלח

פלפל לבן

1 גבעול סלרי אמריקאי קצוץ

 

אופן ההכנה:

  1. מושחים את הפלפלים בשמן זית ומניחים על הגריל. צולים היטב מכל הצדדים.
  2. חותכים את הבצל לפרוסות עבות, משמנים ומניחים על האש.
  3. עוטפים 8 שיני שום בנייר כסף ושמים על הגריל.
  4. את שאר השום פורסים ו/או קוצצים ושמים בקערה. מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, חומץ האורז, סוכר, מלח ופלפל ומערבבים.
  5. לאחר צליית הירקות אוטמים את הפלפלים בקופסה (10 דקות יספיקו) על מנת שנוכל לקלף אותם בקלות. מקלפים וחותכים אותם לפרוסות עבות.
  6. מוסיפים לקערה את הפלפלים החתוכים ואת שיני השום האפויות.
  7. מוסיפים את הסלרי הקצוץ ומגישים. 

 

עוד מתכוני וידאו למנגל:

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים