שתף קטע נבחר
 

קבב בתחפושת מקסיקנית

מצ'עמם לכם עם המנגל הישראלי? סבינה ולדמן לא מוותרת על הקבב, אבל מחליפה את הפיתה בטורטייה, את החומוס בגוואקמולי ואת הטחינה בסלסה עגבניות

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

קבב על טורטייה עם תירס קלוי, גוואקמולי וסלסה עגבניות

המרכיבים (ל-2 מנות):

6 קבבים

2 טורטיות

1 תירס שלם

2 כפות מיונז

לגוואקמולי:

1 אבוקדו בשל קצוץ דק

1 פלפל צ'ילי חריף

1/2 בצל סגול קצוץ דק

1 כפית זרעי כוסברה

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות כוסברה קצוצה

2 כפות בצל ירוק קצוץ

מיץ מ-1 לימון

1/4 כוס שמן זית

מלח ופלפל

לסלסה: 

1 עגבנייה קצוצה דק

1/2 בצל סגול קצוץ דק

2 שיני שום כתושות

10 עלי נענע קצוצים דק

5 כפות שמן זית

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

  1. משמנים קלות את התירס, ממליחים ומפלפלים. צולים על הגריל עד שמשחים.
  2. מערבבים את רכיבי הגוואקמולי.
  3. מערבבים את רכיבי הסלסה.
  4. משמנים קלות את הקבבים וצולים עד לדרגת העשייה רצוייה.
  5. מעבירים את התירס לקרש חיתוך ומפרידים בעזרת סכין את הגרעינים.
  6. מניחים את הטורטיות על הגריל לכמה שניות מכל צד. מעבירים לצלחת הגשה. מורחים על כל טורטייה כפית מיונז, ומעל מניחים 2 כפות גדושות גוואקמולי. מפזרים בנדיבות את התירס הקלוי ומעליו מניחים את הקבבים. מתבלים כל קבב בכף סלסה עגבניות ומגישים מייד.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים