שתף קטע נבחר
 

אבא, תכין לי: שניצל ממולא בשר וירקות

ילדים אוהבים שניצל, אבל לרוב יעדיפו לוותר על הירקות שלידו. לשף חגי אברהמי יש פטנט שפותר את הבעיה: הוא ממלא את השניצלים בירקות ובבשר, ובמקום לטגן - אופה אותם בתנור. עכשיו כולם מרוצים

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

שניצל ממולא בשר וירקות

מתכון של השף חגי אברהמי

 

המרכיבים:

4 פרפרי חזה עוף (8 שניצלים)

400 גרם בשר טחון

2 קישואים, חתוכים לקוביות קטנות/מגוררים

2 גזרים, מגוררים

1 בצל סגול קטן, קצוץ ומטוגן עד להזהבה

2 כפיות פפריקה מתוקה

קמצוץ פפריקה חריפה

מלח ופלפל

4 ביצים

1 כף חרדל דיז'ון

2 שיני שום כתושות

1/2 ק"ג פירורי לחם

200 גרם שומשום

200 גרם קמח

 

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד הזהבה, מוסיפים את יתרת הירקות, מפוררים פנימה את הבשר ומטגנים 3-4 דקות, ממשיכים לפורר תוך כדי הטיגון, ומתבלים.
  2. יוצרים בכיס בחזות העוף וממלאים בתערובת הבשר. סוגרים ומהדקים.
  3. מערבבים בקערה את הביצים, החרדל והשום עם מלח ופלפל.
  4. בקערה שנייה מערבבים פירורים ושומשום.
  5. מצפים את השניצלים בטכניקת "יד יבשה-יד רטובה": בקמח, בביצים ובפירורי הלחם, וחוזרים שנית בביצים ובפירורי הלחם לקבלת ציפוי כפול.
  6. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים במעט שמן זית. צולים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות.
  7. כשהשניצלים מוכנים, חוצים/פורסים ומגישים.

 

מה עוד אבא הכין?

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
יוצרים כיס
צילום: אבישי זיגמן
ממלאים בדברים טובים
צילום: אבישי זיגמן
מתבלים וזה מוכן להיכנס לתנור
צילום: אבישי זיגמן
מומלצים