שתף קטע נבחר

מבוא למדעי הסופר: סודות קטנים – כסף גדול

מדוע הקולה נמצאת במקום בו היא נמצאת? איך מאירים את הירקות ועל מה אנחנו מסתכלים בתור במעדניה? הסתובבנו בסופרמרקט עם מומחה הקמעונאות פאקו אנדרהיל שגילה לנו שבמתחם הקניות המודרני הכל מתוכנן ואין מקום למקריות

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

  • הצטרפו לעמוד הפייסבוק של ynet כלכלה וצרכנות

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המקצוענים
פאקו אנדרהיל
צילום: עוז מרון
מומלצים