נשיא תימן מחלים, השבטים הסכימו להפסקת אש
ברחבי תימן חגגו את עזיבתו של סאלח, אך גורם בסעודיה, שם הוא מאושפז, אמר כי הוא נותח בהצלחה וישוב לצנעא בעוד שבועיים. בינתיים, נראה שממלא מקומו הגיע להפסקת אש
על פי הגורם הסעודי, רסיסים הוסרו מחזהו של סאלח וניתוח נוסף בוצע בצווארו. לדבריו, סאלח צפוי לעבור ניתוח נוסף, קוסמטי.
גורם במשרדו של סגן הנשיא, עבד רבו מנסור האדי, המשמש כנשיא בפועל בעת היעדרו של סאלח, הודיע כי אל-אחמר, המנהיג את קואליציית השבטים המורדים בראשות שבט חאשד, הסכים לפנות את משרדי הממשלה. זאת, בתנאי שיחידות הצבא ייסוגו אף הן מהאזורים שאליהם נכנסו.
ברחבי תימן מיהרו לחגוג היום את עזיבתו של סאלח ורבים ראו אותה כסופית. המוני החוגגים, רובם צעירים, שחטו כבשים כדי לחגוג את יציאתו של סאלח מחוץ לגבולות המדינה. רבים מהם שרו ורקדו לצלילי שירים פטריוטיים, נופפו בדגלי תימן והניפו את ידיהם בתנועות וי של ניצחון.
לפחות 10 בני אדם נהרגו ו-35 נפצעו בעימותים בין כוחות הביטחון התימנים למורדים בצנעא, בעקבות מתקפת הפגזים. בראש המורדים עומדת משפחת אל-אחמר המממנת את הלוחמים ודואגת לשמור את ההפגנות בבירה התימנית "על אש גבוהה". מאז פרצה ההתקוממות העממית במדינה, זמן קצר אחרי ההפיכה בתוניסיה, נהרגו רשמית בתימן לפחות 350 בני אדם, אולם נראה כי מניין ההרוגים האמיתי גבוה בהרבה.
בחודשים האחרונים גיבשו מדינות המפרץ מתווה לפרישתו של סאלח. נשיא תימן, שהודיע לאורך ההתקוממות שיפנה את כסאו בתחילת 2012, הסכים כמה פעמים לחתום על המתווה המבטיח חסינות משפטית לו ולמקורביו, אך חזר בו מהסכמתו בטענה שלא יפקיר את תימן לידי אל-קאעידה. בעקבות כך, פרשה קטאר ממאמצי התיווך ואלה נמשכו בהובלת סעודיה.