שתף קטע נבחר
 

החום עולה: מדריך לתנור האפייה

איך יודעים לאיזו טמפ' הגיע התנור לפני שמכניסים את העוגה? מה ההבדל בין אפשרויות החימום ולמה משתמשים בגריל החשוף? תומר כבירי מדריך אתכם בנבכי התנור וכפתוריו

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

  • שף קונדיטור תומר כבירי הוא ראש מגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה - בישולים "

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים