שתף קטע נבחר
 
צילום: דודו אזולאי

קינוח אנטי-קיץ: לזניית גלידה

את עלי הבצק הוא מחליף בעוגה, את הבשר בגלידה ואת הגבינה בסירופ שוקולד. קוראים לזה לזניית גלידה וזה מה שקורה כשלאנטי שף מתחשק משהו מתוק. איטליה שוקלת תביעת דיבה

  

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(הבית באדיבות מנחם טרוויש)

 

  • לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק

 

לזניית גלידה

המרכיבים:

גלידה מעט רכה ב-3 טעמים שונים

סירופ שוקולד

סוכריות צבעוניות

ממרח ריבת חלב

עוגה מוכנה

 

אופן ההכנה:

  1. על בסיס העוגה מורחים בצורה מלבנית סירופ שוקולד ועליו מסדרים כמות נאה של גלידה. זולפים מעט סירופ שוקולד מעל הגלידה.
  2. מכסים בשכבת עוגה ועליה מורחים ריבת חלב. מניחים גלידה על הממרח וזולפים עליה סירופ שוקולד.
  3. מכסים בשכבת העוגה האחרונה. מורחים ריבת חלב ומניחים עליה גלידה. זולפים סירופ שוקולד מעל הגלידה ומפזרים המון סוכריות.
  4. חותכים לצורת מלבן ומגישים עם קולה קרה.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים