אפליקציות שימושיות לכל תלמיד
מתעוררים בבוקר בכיף, מעבירים את מערכת השעות לסמארטפון, משתפים קבצים עם חברים ואילו לומדים לתיאוריה. אפליקציות שימושיות לחזרה לבית הספר
שנת הלימודים החלה בשעה טובה ולהבדיל מההורים או האחים הגדולים, הטכנולוגיה מתקדמת בצעדי ענק והיום אפשר להיעזר באפליקציות רבות גם בבית הספר או בהכנת שיעורי הבית. אספנו מספר אפליקציות, הכל כדי שתהיה לכם שנה לימודים טובה ופוריה.
תוכלו לקרוא גם על:
- הורים אונליין: חוקי הבסיס לשימוש במחשב
- הורים אונליין, חלק א': לדבר עם הילד
- תערוכת IFA: כל מה שתרצו לדעת
קשה להתעורר
אפל: אפליקציית שעון מעורר מדליקה שתפקידה לדאוג להעיר אתכם בזמן שלא תאחרו לבית הספר. היא עושה את זה באמצעות משחק. כן, בדיוק ככה - האפליקציה תעלה לכם משחק על המסך, תוכלו לבחור רמות קושי ולהשלים אותו. רק אז היא "תשחרר" אתכם. אפשר לשלב גם מוזיקה שתימשך כל עוד לא השלמתם את המשימה במשחק.
מחיר: 0.99 דולר
להורדה מכאן
אנדרואיד: גם לכם יש את האפליקציה הזו במרקט.
מחיר: 3.58 שקל
להורדה מכאן
מערכת שעות
לפני דור הסמארטפונים והמחשבים, היינו תולים את מערכת השעון על הארון ודואגים לסנן איזו קללה עסיסית כשהסתכלנו עליה כל בוקר. היום החיים קלים יותר ואפשר להגדיר בקלות ובמהירות את מערכת השעות של כל השבוע לאייפון שלכם. בוחרים את היום המבוקש, השעה ומוסיפים את המקצוע ידנית או מהרשימה הקיימת. בכל פתיחה של האפליקציה, תופיע רשימת השעות לאותו היום, כך שלא צריך לדפדף ולחפש יותר מדי.
אפל: אפליקציה מצויינת ובעברית מלאה בשם "מערכת שעות" תעשה בשבילכם את העבודה.
מחיר: 0.99 דולר
להורדה מכאן
אנדרואיד: מומלץ להשתמש באפליקציה שנקראת A+ TimeTable. היא לא מותאמת באופן מלא לישראלים, אבל עם קצת עבודה, אפשר לסדר את הכל ולקבל אפליקציה טובה ואיכותית. יש לה ממשק קל ונוח, אפשר להזין שת שם השיעור, לבחור צבעים ורקעים ועוד. כדי להתאים, ב-First Day in Week תבחרו Sunday ותוודאו ש-Weekend Days מסומן.
מחיר: חינם
להורדה מכאן
מחשבונים
אפל: האפסטור מלא במחשבונים מדעיים מסורבלים או כאלה שעולים כסף. למזלנו, Graphing Calculator הוא חינמי ועושה יופי של עבודה. הוא משלב נוחות עם אפשרויות כמעט בלתי נגמרות ואפשר אפילו לשרטט בו גרפים. הוא מתאים לתלמידים צעירים, לתיכון וגם לסטודנטים. מומלץ.
מחיר: חינם
להורדה מכאן
אנדרואיד: גם אתם לא נשארים מקופחים ולכם נציע את handyCalc Calculator החינמי והנפלא. גם הוא מסוגל לעשות כמעט הכל, כולל המרת מידות, גרפים ועוד.
מחיר: חינם
להורדה מכאן
iTalmid
אחת האפליקציות המומלצות לכל תלמיד שמחזיק אייפון, ובעברית מלאה. תוכלו למצוא בה מגוון ענק של כלי עזר שיעזרו לכם להעביר את שנת הלימודים בצורה קלה יותר ולהיפטר אחת ולתמיד מכל מיני דפי נוסחאות ושימוש בספרים. היא מציעה בין השאר:
- רשימת נוסחרות ענקית במתמטיקה, מדעי המחשב, אנגלית, כימיה ופיזיקה
- כלי עזר: מנהל משימות, תזכירים ובודק פעמים יוצאי דופן באנגלית
- מחשבונים: פותר משוואה ריבועית, פותר בינמונל, מחשב בינארי-דסימאלי וממיר טמפרטורות
- כלי חיפוש לכל הנוסחאות שיש במכשיר.
מחיר: חינם
להורדה מכאן
מילון מורפיקס
מילון טוב ונוח הוא תמיד כלי שימושי ויעיל, גם בבית ספר וגם בשעות הפנאי. אם נותנים לכם מילון כזה, ועוד חינמי, לא תיקחו? המילון של מורפיקס נוח מאוד לשימוש ויכול לתרגם לכם כל מילה מעברית לאנגלית או להיפך. הוא גם מבצע חיפוש חכם בוויקיפדיה בעברית ובאנגלית.
מחיר: חינם
להורדה לאייפון לחצו כאן
להורדה לאנדרואיד לחצו כאן
לומדים תיאוריה
הגעתם לגיל שאפשר להתחיל (ללמוד תיאוריה)? מזל טוב. באפסטור ובמרקט תוכלו למצוא כמה אפליקציות טובות ושימושיות ללימוד תיאוריה לקראת הוצאת רישיון הנהיגה המיוחל. יש באפליקציות הסברים, כמות גדולה של שאלות שונות, תמונות, הסברים ותרגול.
אפל: מבחני תיאוריה לאייפון. להורדה כאן
מחיר: 0.99 דולר
אנדרואיד: Israel Driving Theory Aid
מחיר: חינם
להורדה לחצו כאן
ויקיפדיה
כולם בוודאי מכירים את האינציקלופדיה החינמית והמצויינת. לא חייבים להשתמש בדפדפן כדי להגיע לויקיפדיה. שימוש באפליקציות מאפשרות ניווט קל ונוח גם בגירסה האנגלית וגם בעברית.
אייפוניסטים אתם מוזמנים להשתמש ב-Wikipanion חינם לגמרי.
אנדרואידים, גם לכם יש אפליקציה בשם Wapedia וגם היא כמובן חינמית.
עובדים עם גוגל דוקס
ללא ספק אחד הכלים הנוחים והטובים לשיתוף ועריכת מסמכים או עבודות, ובחינם לגמרי. בעזרת אפליקציית GDocs לאנדרואיד תוכלו לעשות את כל זה גם בדרכים. האפליקציה נותנת גישה לגוגל דוקס ואיתה תוכלו כאמור לכתוב עבודה ולשתף בקלות את החברים דרך חשבון הג'ימייל, לערוך עבודות של אחרים ואפילו לשלוח כקובץ במייל. הכל בקלות.
מחיר: חינם
להורדה כאן
יש לכם עוד אפליקציות מדליקות ושימושיות? טקבקו לנו