שתף קטע נבחר
 

אוכל מוכן לחג: הרשימה המלאה

לא בראש שלכם להכין אוכל בראש השנה? ערוץ האוכל לא שופט אתכם ומגיש את רשימת הרשתות והמעדניות שמציעות אוכל מוכן ומשובח לחג, מרוסטביף וטלה ועד מטעמים בריאותיים ומתוקים

כולנו רוצים להגיע לסעודת החג מבלי לטרוח יותר מדי ועדיין - לסחוט את מקסימום המחמאות. הפתרונות רבים והאוכל המוכן המוצע בשוק גם כן. הנה כמה מהם.

 

טיפ: מומלץ להקדים ולהזמין מראש בכדי להבטיח אספקה בזמן

 

עוד בערוץ האוכל:

  

מונייר אקספרס

שירות משלוחי הקייטרינג של מונייר פוד דיזיין מציעים מגשי אירוח צבעוניים ומלאי כל טוב ומגיעים בכלים יפים.

בתפריט: מגש מיני-קישים מבצק פריך, עשיר בחמאה שזופה במילוי בטטות, פלפלים, חצילים ופטה עיזים עם זעתר.(135 שקלים למגש של 24 יחידות), מגש עם סלמון פנקו - שיפודוני פילה סלמון עטופים בציפוי לחם יפני מתובל עם קרם צ'ילי ושמנת בצד ( 195 שקלים למגש עם 30 יחידות) ועוד.

זמן הזמנה מראש: 48 שעות מראש.

מונייר אקספרס מונייר פוד דייזין רח' ההגנה 25 ראשל"צ. 03-6326032

 

להיט! מונייר אקספרס (צילום: דניאל לילה) (צילום: דניאל לילה)
להיט! מונייר אקספרס(צילום: דניאל לילה)

 

רביבה וסיליה

כמדי שנה, רשת בתי הקפה האנינה של רביבה אפל מציעה אוכל מוכן ומשובח וכן מתוקים לשולחן החג.

 

בתפריט: קציצות פראסה נימוחות וצמחוניות (6 שקלים ליחידה), כבד קצוץ עם בצל קרמלי (90 שקלים לק"ג), קרפצ'יו בקר עם סלט שעועית רחבה, רוקט ופרמזן (44 שקלים), חציל קלוי עם יוגורט צאן ורימונים (38 שקלים), מרקי עוף, אספרגוס, תרד ואפונה (החל מ-30 שקלים), תפוחי אדמה אפויים בעשבי תיבול ושמן זית (8 שקלים ל-100 גרם), רוסטביף חם עם רוטב יין (28 שקלים ל-100 גרם), קיש בצלים בדבש וגבינת עזים (10 מנות, 120 שקלים) ומבחר העוגות המיתולוגיות של רביבה בהחל מ-28 שקלים.

 

זמן הזמנה מראש: 24 שעות מראש לפחות

רביבה וסיליה. המייסדים 1, תל אביב, 03-5400179. ניסים אלוני 10 (מתחם פארק צמרת) 03-5466090 ורחוב הארבעה 24, תל אביב 03-5618617.

 

אי אפשר לעמוד בפניהן. קציצות הפראסה הצמחוניות של רביבה (צילום: תום להט) (צילום: תום להט)
אי אפשר לעמוד בפניהן. קציצות הפראסה הצמחוניות של רביבה(צילום: תום להט)

 

השקד

המסעדה הוותיקה ברחוב החשמונאים תציע הזמנת מנות חג מסורתיות. סלטים מסורתיים במשקל ומנות דגים. להזמין ולקחת.

בתפריט: דגים שונים כמו גפילטע פיש, קציצה עם דג קרפיון (18 שקלים), סלטים שונים כמו: כבד קצוץ, איקרה ועוד (20 שקלים לרבע קילו, 40 שקלים לחצי קילו).

זמן הזמנה מראש: יומיים מראש

מסעדת "השקד"- חשמונאים 90, תל אביב. 03-5610546

הצטיידו מראש, זה כדאי! השקד (צילום: תום להט ) (צילום: תום להט )
הצטיידו מראש, זה כדאי! השקד(צילום: תום להט )

 

סנדר

ראש שנה פולני מסורתי במסעדת סנדר. מנות מיוחדות ומסורתיות במיוחד.

בתפריט: רגל קרושה פיקנטית בליווי פלח לימון, קישקע מסורתי בנוסח אשכנז עם רוטב צלי בקר ועוד (23 שקלים), מרקים שונים (28 שקלים), מנות עיקריות כמו לשון עגל עם זמן הזמנה מראש: יומיים לפחות

סנדר- לוינסקי 54, תל-אביב. 03-5371872

 

לילוש

השפית ליאת בלילטי מציעה ליין קינוחונים אישיים לכבוד השנה החדשה, שמהווים גם מתנה נהדרת לאורחים.

בתפריט: מארז של 12 כוסיות קטנות של פטיפורים כגון: מוס שוקולד לבן אמרטו ושקדים קלויים, מוס לימון עם ופירות יער, מוס שוקולד וברנדי עם גנש שוקולד,  מוס חלבה וקוקוס עם קרם פטיסייר, מוס קפוצינו ושוקולד לבן, מוס שוקולד וברנדי עם שוקולד לבן (39 שקל למארז).

לילוש. פרישמן 73 , תל אביב. 03-5291852

 

אחלה מתנה לחג. הקינוחונים של לילוש (צילום: נטע לאופר) (צילום: תום להט) (צילום: תום להט)
אחלה מתנה לחג. הקינוחונים של לילוש (צילום: נטע לאופר)

 

פורטרהאוס

מסעדת הבשרים שבתל מונד מציעה ערכות מוכנות לתבשילי חג של נתחי בשר מתובלים, מושרים וכמעט-כמעט מוכנים. את הנתח מכין במסעדה השף יוסי אסרף כל שעליכם לעשות הוא להכניס לתנור לפני הארוחה ולהגיש למשפחה ולאורחים.

בתפריט: ערכת צלי פילה: נתח פילה מובחר, נקי ושלם, ארוז במרינדת פרובאנס של עשבי תיבול טריים (235 שקלים לק"ג); ערכת רוסטביף סינטה: נתח סינטה נקי ארוז במרינדת חרדל רוזמרין ודבש (135 שקלים לק"ג).

זמן הזמנה מראש: לפחות 3 ימים מראש

פורטרהאוס. דרך בני דרור 8, א.ת תל מונד. 09-7969666 

פורטרהאוס (צילום: אלון ראובני) (צילום: אלון ראובני)
פורטרהאוס(צילום: אלון ראובני)

 

טל ושני

השפית טל יעקב ושותפתה שני גפן יציעו לכבוד החגים מגוון עוגות דבש, קינוחי תפוחים, רימונים, ושלל מתוקים ומארזי חג מפנקים.

בתפריט: טארט תפוחים וקרמבל קינמון עם קרם פאטיסייר ודבש (100 שקל). גביעי טופי תפוחים עם מוס תפוחים ושטרויזל (8-15 שקלים), טופי פסיפלורה עם מוס מנגו ושטרוייזל (8-15 שקלים) 

ביסטרו טל ושני. ארלוזרוב 23, תל אביב. 03-5230044

 

המעדנייה של גולדשטיין

מסעדת ומעדניית השף של אלרן גולדשטיין מציעה פתרונות אירוח ייחודיים לצד מגוון מאכלים ומוצרי מזון איכותיים.

בתפריט: מרק מלון, דבש וחלב שקדים בבקבוק זכוכית 1 ליטר. (98 שקלים), קרפיון שלם ממולא בקלאסיקה של מאמא. 7-8 מנות. (280 שקלים לק"ג), אוסובוקו טלה בדבש סילאן (220 שקלים), כתף עגל אהבה עם ירקות שורש 5 מנות. (180 שקלים).

זמן הזמנה מראש: 48 שעות מראש. ניתן לבוא ולאסוף מהמעדנייה.

'המעדנייה של גולדשטיין' לוי אשכול 201, צומת סביון טלפון: 03-5330304

 

המעדנייה של גולדשטיין (צילום: בועז לביא) (צילום: בועז לביא)
המעדנייה של גולדשטיין(צילום: בועז לביא)

 

אסיף

עינב ברמן, השפית והבעלים של מסעדת אסיף, מציעה מנות מוכנות ומשובחות לארוחת החג.

בתפריט: שוקי עוף בדבש ותאנים, 2 יח' למנה (32 שקלים). מוסקה מנה אישית (38 שקלים). קציצות טלה ברוטב סלק ורימונים, 4 יח' למנה (38 שקלים). תבשיל כרובית, ג'ינג'ר, פלפלים והדרים (32 שקלים לחצי ליטר).

זמן הזמנה מראש: עד התאריך 26/9/11.

מסעדת אסיף. להזמנות: 03-5165198

 

המטבח של נלי

לקראת החג מציעה השפית נלי קרפנר מ-"המטבח של נלי" ביפו מגוון מנות חגיגיות בעלות אוריינטציה בריאותית לארוחת חג בריאה ומזינה.

בתפריט: (המחירים ל-100 גרם). פרגיות טבע- עוף מצלויות, ממולאות בקוסקוס מלא, שקדים, חמוציות ועשבי טיבול (10 שקלים), כבד קצוץ (13 שקלים), מרק סלרי וערמונים (25-34 שקלים לפי הגודל) ועוד.

המטבח של נלי, יהודה מרגוזה 28 יפו (קרוב לשוק הפשפשים). משלוחים - לאזור יפו ותל אביב. 03-6833759

 

המטבח של נלי (צילום: אורית כליף) (צילום: אורית כליף)
המטבח של נלי(צילום: אורית כליף)

 

תאוות הבשרים

מעדניית הבשר הצפון תל אביבית מציעה פתרונות למנות הבשר המוכנות לארוחת החג. רק להכניס לתנור ולהוציא ישר לשולחן החג

בתפריט: עוף ממולא באורז, בשר, ערמונים וצנוברים (55 שקלים לקילו). רוסטביף סינטה עגל בחרדל ועשבי תיבול או חרדל וסילאן (120 שקלים לקילו). שוק טלה בעשבי תיבול ושמן זית אן חרדל וסילאן (99 שקלים לקילו).

תאוות בשרים, אלי תבין 9, שכונת המשתלה, תל אביב 03-6474763. משלוחים לכל אזור גוש דן.

 

תאוות בשרים (צילום: רותם פרץ) (צילום: רותם פרץ)
תאוות בשרים(צילום: רותם פרץ)

 

אוכל ביתי ניר עציון

חברת אוכל בית ניר עציון מציעה לארוחת ערב ראש השנה תפריט עשיר וחגיגי היישר לבית הלקוח.

בתפריט: גפילטע פיש (70 שקלים ל-10 קציצות). גלילות חזה עוף במילוי חזה אווז מעושן. (125 שקלים). מעדן לשון ברוטב ירקות שורש. (140שקלים ל-5 מנות). חציל ממולא בשר ואורז ברוטב נפוליטני. (60 שקלים ל-5 מנות) ועוד.

זמן הזמנה מראש:  מוקד הזמנות פתוח 24 שעות. בטל: 1-700-706-266, את התפריט המלא לחג ניתן לראות באתר החברה – www.nirezion.co.il

 

ניר עציון (צילום: אלעד הדר) (צילום: אלעד הדר)
ניר עציון(צילום: אלעד הדר)

 

משני

המעדנייה שבראשון לציון מציגה תפריטים עשירים של אוכל מוכן לערב החג.

בתפריט: כבד קצוץ (59 שקל לק"ג) שוקיים ברוטב תפוזים (60 שקל לק"ג), דג ברוטב מרוקאי חריף (80 שקל לק"ג), צלי בקר (90 שקל לק"ג), לשון ברוטב פטריות (120 שקל לק"ג), דג סלמון בתנור (130 שקל לק"ג) ועוד.

מעדניית משני. רחוב יעקב כהן 2, ראשל"צ. טל חנות המפעל: 03-9611369

 

מעדניית משני (צילום: בועז לביא) (צילום: בועז לביא)
מעדניית משני(צילום: בועז לביא)

 

מעדניית טעמי הבית של קיבוץ שער העמקים

המעדנייה הצפונית משיקה מנות חדשות לתפריט ראש השנה.

בתפריט: המנות, במהדורה מוגבלת כוללות מעטפת פילו במילוי עוף ופיסטוק (11 שקלים), עגל ממולא בשר (12.50 שקלים), ירקות וצנוברים, תחתיות ארטישוק במילוי בטטה בצל ואגוזים (10.50 שקלים), פשטידת בצל וכרישה ולקינוח- אגסים ביין (6.50 שקלים). המחירים עבור יחידה, נמכר במארז של 6 יחידות. בנוסף מגוון מנות עיקריות, תוספות, סלטים, מאפים ועוד. ארוחת חג ממוצעת צפויה לעלות בין 60-120 שקלים לסועד.

זמן הזמנה מראש: 2-3 ימים מראש לפחות

מעדניית טעמי הבית קיבץ שער העמקים. טלפון: 04-9839877 לאתר: www.Teamei.co.il

 

מעדניית קיבוץ שער העמקים (צילום: בועז לניר) (צילום: בועז לניר)
מעדניית קיבוץ שער העמקים(צילום: בועז לניר)

 

מתוקה

רשת הקונדיטוריות מציגה את הקולקציה החדשה לכבוד ראש השנה שכולה בסימן רימונים ודבש.

בתפריט: עוגת בישקוטי ורימונים בשילוב מוס פטל: שכבות מוס פטל וג'ל רימונים אווריריות, בשילוב שכבות בישקוטי שקדים, גנאש שוקולד לבן, וגרגירי רימון טריים. (59 שקלים). מגש מוסים חגיגי הכולל: מוס סלמון ברימונים/ מוס טונה בדבש/ גבינת עזים טרייה בשילוב עגבניות מיובשות. (120 שקלים ל-6 יחידות). מיני סברינות חגיגיות טבולות בדבש: בדבש בציפוי קרם תמרים ורימונים, בגנאש שוקולד נוגט, קלאסית טבולה בדבש בשילוב קצפת ודובדבן. (65 שקלים למארז 8 יחידות).

מתוקה מרכז הזמנות ארצי. ROOMSERVICE- 1-700-723-723.

 

רשת מתוקה (צילום: דן פרץ) (צילום: דן פרץ)
רשת מתוקה(צילום: דן פרץ)

 

רולדין

רשת הקונדיטוריות רולדין משיקה קולקציית עוגות וקינוחים על בסיס דבש טהור לשולחן החג.

בתפריט: בריוש דבש פקאן וקרמל "סטיקי-באנס"- עוגה עסיסית מבצק בריוש צרפתי על בסיס חמאה במילוי דבש, קינמון, סוכר חום ואגוזי פקאן (37.90 שקל). דבש תאנים בסנגריה - עוגת דבש עגולה בקוטר 18, אפויה עם תאנים שהושרו בסנגריה, ומעוטרת בתאנים (59.90 שקל).

רשת רולדין. לבירור הסניף הקרוב: 8999927 – 09 אתר הבית www.roladin.co.il

 

רשת רולדין (צילום: רונן מנגן) (צילום: רונן מנגן)
רשת רולדין(צילום: רונן מנגן)

  

שמו הקונדיטוריה

רשת המתוקים של השף מיקי שמו מציעה לקראת החג מגוון מוצרים ומאפים להעשרת ארוחת החג.

מבחר מאפים מתוקים ומלוחים לצד עוגות בחושות, עוגות גבינה, שמרים, קינוחים אישיים, קישים ועוד.

בתפריט: עוגת דבש (35 שקלים). עוגיות פלורנטין (40 שקלים ל-100 גרם). 

סניפי רשת שמו קונדיטוריה:  www.shemo.co.il.

 

קונדיטורית שמו (צילום: דן לב) (צילום: דן לב)
קונדיטורית שמו(צילום: דן לב)

  

ארקפה

רשת המאפים מציעה מגוון מאפים מתוקים הנאפים במקום.

בתפריט: עוגת דבש- עוגה אפויה, עגולה בציפוי שקדים פריכים ובמרקם נימוח בטעם של בית. מגיעה באריזה חגיגית (45 שקלים). לחם תאנים, תפוחים וקינמון - לחם עשיר עם תאנים, תפוחים וניחוח קל של קינמון. לחם ייחודי, מתקתק, פריך ורך , נאפה ומוגש טרי על המקום (24 שקלים).

רשת Arcaffe'' ברחבי הארץ. www.arcaffe.co.il

 

רשת ארקפה (צילום: בועז לביא) (צילום: בועז לביא)
רשת ארקפה(צילום: בועז לביא)

 

לחמים

המאפייה של אורי שפט משיקה תפריט ראש השנה חגיגי על טהרת הדבש.

בתפריט: עוגת דבש קלאסית (פרווה) (35 שקל). לחמים וחלות מיוחדות כגון חלת צימוקים (25 שקל). מקלעת שמרים תפוחי עץ וקינמון (39 שקל).

מאפיית לחמים, חשמונאים 99 ת"א. טל' 03-5618111 www.lehamim.com

 

מאפיית לחמים (צילום: איתיאל ציון) (צילום: איתיאל ציון)
מאפיית לחמים(צילום: איתיאל ציון)

  

נפוליאון

מעדניית השף ניר צוק ולירן גרודה מציעים מארזי חג מתוקים.

מארז החג כולל: עוגת דבש מסורתית, דובשניות , מרשמלו תפוח ודבש, מרמלדת רימונים ובקבוק יין איכותי. הכל טרי -תוצרת הבית. (במחיר מיוחד של 150 שקל).

פטיסרי נפוליאון, כיכר קדומים 15 יפו. טל' 077-4030258

 

פטיסרי נפוליאון (צילום: אוהד הקאר) (צילום: אוהד הקאר)
פטיסרי נפוליאון(צילום: אוהד הקאר)

  

טאטי

בטאטי משיקים את קולקציית ראש השנה עם מגוון מאפים עשירים בדבש, תבלינים, חומרי גלם ואלמנטים נוספים המזוהים עם החג.

בתפריט: לחמים: לחם ראש השנה-עשיר בסילאן, פקאנים מסוכרים ושזיפים ברום (23 שקל). לחם אגוזים וצימוקים (19 שקל). עוגת דבש ותפוחים ארומאטית עם תפוחי עץ מקורמלים בקינמון (מאורכת- 44 שקל ,עגולה-49 שקל). עוגת דבש פטל ופסיפלורה עשירה בתבלינים ופירות יער (מאורכת -44 שקל ,עגולה 49 שקל).

קפה וביסטרו טאטי. טלפון רב קווי להזמנות: 03-5392500

 

לחם טאטי (צילום: דניאל לילה) (צילום: דניאל לילה)
לחם טאטי(צילום: דניאל לילה)

 

פיס אוף קייק

הקונדיטור משה אהובי מציע ב-"פיס אוף קייק" היפואית מבחר עשיר של לחמים, עוגות, עוגיות, קישים, גרנולה בייצור עצמי ועוד מאפים איכותיים רבים. צוות המאפייה מייצר בעצמו את כל התוצרת מדי יום, מורכב מפסיפס אנושי ייחודי בהם תושבי השכונה היפואית.

בתפריט: עוגת פרג עשירה במילוי פרג ריחני הנטחן במקום (45 שקל). אקסטרים - עוגה מטורפת המכילה שכבות של מוס שוקולד אפוי, מילוי של שוקולד לבן, מריר, נוגט ופלורנטין. העוגה אינה מכילה קמח (45 שקל) ). לחם שיפון עם צימוקים ואגוזים (20 שקל).

פיס אוף קייק. יהודה הימית 17 יפו, 03-6822163, www.pieceofcake.co.il

 

פיס אוף קייק (צילום: אנטולי מכאלו) (צילום: אנטולי מכאלו)
פיס אוף קייק(צילום: אנטולי מכאלו)

 

בייקרברי

המאפייה התל אביבית מציעה מבחר עשיר של מטעמים עשויים במקום בעבודת יד, בו יוצרת השף קונדיטורית דניאלה שניידר את מיטב יצירותיה.

בתפריט: חלות עגולות ומאורכות גדולות במיוחד עם דומדמניות או צימוקים, שקדים מולבנים ודבש (18-24 שקלים), עוגת דבש בחושה/דבש מתובלת (35 שקלים), עוגת שחיתות שוקולד ודבש ללא קמח (110 שקל) ועוגות על בסיס תפוחים, רימונים.

בייקברי. דיזנגוף 154 תל אביב. טלפון: 072-2152233

 

קונדיטוריה בייקרברי (צילום: בני שילה) (צילום: בני שילה)
קונדיטוריה בייקרברי(צילום: בני שילה)

 

בונז'ור

הרשת מציעה מגוון מאפים טריים לשולחן החג. כל מוצרי בונזו'ר נאפים בנקודות המאפה עצמן, ונמכרים טריים הישר מהתנור.

בתפריט: בריוש תפוחים פרג (27 שקל). מיני שטרודל אגוזים (34.50 שקל לק"ג). חלת צימוקים (11 שקל).

בנקודות המכירה בסופרמרקטים.

 

בונז'ור (צילום: יוסי סליס) (צילום: יוסי סליס)
בונז'ור(צילום: יוסי סליס)

 

עמליה 

בית הקפה והקונדיטוריה השוכן בלב שכונת נוגה ביפה מציע מגוון מוצרים על טהרת דבש, חלב, תפוחים וקינמון.

בתפריט: עוגות דבש- מגוון עשיר של עוגות דבש אפויות, במרקם עסיסי ובמילויים של תפוחים, אגוזים ושקדים (36 שקל). חלות- שלל חלות ביתיות ומתקתקות במילויים מפתיעים של תפוחים ודבש, חלבה ושקדים ועוד (20-30 שקל).

עמליה, רחוב נחמה 2, יפו, 03-7167351

 

קונדיטוריה עמליה (צילום: ספי הירש ) (צילום: ספי הירש )
קונדיטוריה עמליה(צילום: ספי הירש )

 

גואטה

המתמחה במאכלים טריפוליטאים, תציע במהלך החגים תפריט ארוחות מוכנות.

בתפריט: מבחר סלטים לפי משקל, מנות ראשונות כגון מפרום, בסטיל- קציצות תפוחי אדמה מטוגנות עם בשר (7-38 שקלים למנה), מנות עיקריות- קוסקוס מפרום כולל מרק ירקות או שעועית, גרגירי חומוס עם בשר מבושל עם דלעת.(25-48 שקלים למנה). וקינוחים שונים.

יש להזמין שלושה ימים מראש. בנוסף- ניתן להזמין דרך התפנוקיה משלוחים.

גואטה- מסעדה טריפוליטאית כשרה-שדרות ירושלים 6, מול תיאטרון נגה, תל-אביב. 03-6813993

 

לקראת ראש השנה מציגה אורנה זילברברג פורת שמאחורי "אורנה בר מאפה" תפריט קינוחים חדש.

בתפריט: עוגת דבש קלאסי, עוגת דבש ותפו"ע, עוגת דבש תאנים. (מחיר 35 שקלים). שטרודל דלעת וצמוקים מבצק הונגרי( 37 שקלים) ועוד.

יש להזמין מראש.

אורנה בר מאפה, בקעת בית נטופה 25 כפר סבא – שכונת הדרים. טלפון 09-7669189

 

אורנה בר מאפה (צילום: רמי זינגר) (צילום: רמי זינגר)
אורנה בר מאפה(צילום: רמי זינגר)

 


 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המעדנייה של גולדשטיין
צילום: בועז לביא
קונדיטורית שמו
צילום: דן פרץ
רשת רולדין
צילום: רונן מנגן
מונייר אקספרס
צילום: דניאל לילה
רשת מתוקה
צילום: דן פרץ
פטיסרי נפוליאון
צילום: אוהד הקאר
מאפיית לחמים
צילום: איתיאל ציון
מומלצים