המשטרה ממליצה לסגור התיק נגד שופט העליון
הפרקליטות עדיין לא החליטה אם לקבל את ההמלצה לסגור את התיק נגד שופט בית המשפט העליון יורם דנציגר, ובאיזו עילה. דנציגר, שיצא לחופשה בעקבות החשדות נגדו בפרשת לחיאני, היה שופט העליון הראשון בישראל שנחקר באזהרה
שופט העליון הראשון בארץ שנחקר באזהרה צפוי לשחרר אנחת רווחה - אבל כלל לא בטוח שיחזור בקרוב לכס השיפוט. המשטרה המליצה לפרקליטות המדינה לסגור את תיק החקירה נגד שופט בית המשפט העליון, יורם דנציגר, שהודיע במהלך החקירה על יציאתו לחופשה. כך נודע הערב (יום ד'). דנציגר נחקר באזהרה בנוגע לחשדות שעלו נגדו במסגרת פרשת שלומי לחיאני, סביב העסקתו על-ידי עיריית בת-ים.
התיק נמצא כעת בידי פרקליטות מיסוי וכלכלה, שצריכה לכתוב חוות דעת משלה שבה תקבע אם היא מאמצת את המלצת המשטרה. לאחר מכן הוא יועבר לידי פרקליט המדינה, משה לדור, והיועץ המשפטי לממשלה, יהודה וינשטיין, שיקבל החלטה סופית - האם לסגור את התיק, ובאיזו עילה. דיונים שונים כבר נערכו הן בלשכת וינשטיין והן בלשכת לדור, בנוכחות
הפרקליטים המלווים את התיק.
דנציגר היה סנגורו הפרטי של ראש העיר בת-ים, שלומי לחיאני, עוד לפני שמונה לשופט עליון. הוא נחקר בחשד שבאותה תקופה קיבל משרדו גם עבודות מעיריית בת-ים, ששילמה לו בתמורה מאות אלפי שקלים.
המשטרה פתחה בחקירה כללית סביב נסיבות העסקתם של עורכי דין על-ידי העירייה, ובמסגרת זו גבתה עדות מדנציגר. היועץ המשפטי לממשלה אישר לחקור אותו באזהרה, והשופט מצדו הודיע בשעתו על יציאתו לחופשה.
השופט דנציגר נחקר באזהרה בתחילת החודש שעבר על-ידי ראש אגף החקירות במשטרה ניצב יואב סגלוביץ', ראש יחידת
להב 433 ניצב דודו מנצור, ומפקד היחידה הכלכלית תת-ניצב אבי נוימן. הוא זומן למתקן משטרתי בשרו, הרחק מעיני התקשורת, כדי שניתן יהיה לחקור אותו בשקט ומבלי לגרום לזילות מעמדו.
מקורביו של דנציגר אמרו אז כי הוא העדיף לצאת לחופשה מיוזמתו, כדי שגורמי החקירה ימצו את העניין. המקורבים אמרו אז: "אין ספק שדנציגר, המוערך מאוד בבית המשפט העליון, לא עשה דבר בכוונה פלילית, ואין כל ספק שלא יוגש נגדו בעתיד כל כתב אישום".