הכינו את קדרות החרס: תבשילים לחורף
החורף בא, ועימו החשק לאכול משהו מנחם עשיר וטוב. לרגל הגשמים והשבת הסוערת, קיבצנו עבורכם אינספור מתכונים שיעשו חם בבטן ובלב
הגשם שמתדפק על החלונות ומזג האוויר הסגרירי עושה לכולנו חשק לעזוב הכל ולהתנחם בתפוחי אדמה עסיסיים, טבולים ברוטב סמיך, בסמיכות לנתחי בשר רכים-רכים.
עוד בערוץ האוכל:
מאוסובוקו ועד טירמיסו: מיטב המתכוניים האיטלקיים והקלאסיים
איטליה פינת יפו: חיים כהן חוזר למטבח
נביאה בעירה: עופרה גנור משיקה את "יונה"
לרגל הסופ"ש הסוער שאמור לבוא עלינו (לטובה, בטח שלטובה!), העלינו עבורכם שלל מתכונים קדרות ותבשילים חורפיים שיעשו לכם נעים וחמים:
קדרות עוף
קלאסיקה צרפתית: קוק או וין - תבשיל עוף ביין
קדרת העוף, חומוס ובשרים מעושנים של בני סיידא
בטוויסט הודי: קדרת עוף ,דלעת וחומוס בקארי
ארוחה שלמה בסיר אחד: קדרת עוף חורפית עם תפוחי אדמה
וקדרת העוף, אורז וירקות של יקירת הערוץ, רותי קינן
קדרות בקר
קדירת בשר ביין אדום ועשבי תיבול
קדרת הבשר והשעועית של דליה פן-לרנר
קבורמה - קדרת תורכית של ירקות בשר
לנועזים: אוסובוקו ודלעת בבירת חיטה
תבית עשירות בקטניות וקדרות צמחוניות
אפשר גם בלי בשר - קדרות חורף צמחוניות
קדרת נקניקיות ואורז של איילת בן-יוסף
חגיגה עיראקית לשבת: תבית בשתי גרסאות
קובה, תבית וערוק: אוכל שבא מהלב