שתף קטע נבחר
 

הכינו את קדרות החרס: תבשילים לחורף

החורף בא, ועימו החשק לאכול משהו מנחם עשיר וטוב. לרגל הגשמים והשבת הסוערת, קיבצנו עבורכם אינספור מתכונים שיעשו חם בבטן ובלב

הגשם שמתדפק על החלונות ומזג האוויר הסגרירי עושה לכולנו חשק לעזוב הכל ולהתנחם בתפוחי אדמה עסיסיים, טבולים ברוטב סמיך, בסמיכות לנתחי בשר רכים-רכים.

 

עוד בערוץ האוכל:

מאוסובוקו ועד טירמיסו: מיטב המתכוניים האיטלקיים והקלאסיים

איטליה פינת יפו: חיים כהן חוזר למטבח

נביאה בעירה: עופרה גנור משיקה את "יונה"

 

לרגל הסופ"ש הסוער שאמור לבוא עלינו (לטובה, בטח שלטובה!), העלינו עבורכם שלל מתכונים קדרות ותבשילים חורפיים שיעשו לכם נעים וחמים:

 

אפשר גם בסוטז (מחבת רחבה ונמוכה). קדרת עוף עסיסית (צילום: index open) (צילום: index open)
אפשר גם בסוטז (מחבת רחבה ונמוכה). קדרת עוף עסיסית(צילום: index open)

 

קדרות עוף

קלאסיקה צרפתית: קוק או וין - תבשיל עוף ביין

קדרת העוף, חומוס ובשרים מעושנים של בני סיידא

בטוויסט הודי: קדרת עוף ,דלעת וחומוס בקארי

ארוחה שלמה בסיר אחד: קדרת עוף חורפית עם תפוחי אדמה

וקדרת העוף, אורז וירקות של יקירת הערוץ, רותי קינן 

 

 

טעים אש. קדרת עוף, אורז וירקות (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
טעים אש. קדרת עוף, אורז וירקות(צילום: ירון ברנר)

 

קדרות בקר

קדרת בשר ופטריות

קדירת בשר ביין אדום ועשבי תיבול

קדרת הבשר והשעועית של דליה פן-לרנר

קבורמה - קדרת תורכית של ירקות בשר

אוסובוקו איטלקי קלאסי

לנועזים: אוסובוקו ודלעת בבירת חיטה

 

עשיר ומשגע. האוסובוקו של קפה איטליה (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
עשיר ומשגע. האוסובוקו של קפה איטליה(צילום: ירון ברנר)

 

תבית עשירות בקטניות וקדרות צמחוניות

אפשר גם בלי בשר - קדרות חורף צמחוניות

קדרת נקניקיות ואורז של איילת בן-יוסף

חגיגה עיראקית לשבת: תבית בשתי גרסאות

קובה, תבית וערוק: אוכל שבא מהלב

 

ותבית לקינוח, מביסטרו טשרניחובסקי 6 (צילום: דן פרץ) (צילום: דן פרץ)
ותבית לקינוח, מביסטרו טשרניחובסקי 6(צילום: דן פרץ)

 


 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
טעים טעים. קדרת העוף של רותי קינן
צילום: ירון ברנר
מומלצים