שתף קטע נבחר
 
צילום: shutterstock

וריח המלוח על הדייניש: שבלול גבינת עיזים

דייניש או שאוהבים או שאוהבים מאד. תומר כבירי עושה לו כבוד ומכין גרסה כיפית, מלוחה ולא שגרתית של השבלול הדני: מילוי גבינת עיזים, פלפלים ובצל ירוק

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

עוד בערוץ האוכל:

ניחוח הולנדי: לחמניות גאודה וקימל

 

המרכיבים:

לבצק:

112 מ"ל חלב

55 גרם סוכר

20 גרם שמרים לחים

1 ביצה L

375 גרם קמח

6 גרם מלח

150 גרם חמאה רכה

 

למילוי:

גבינת עיזים, פרוסה לפרוסות דקות

פלפל אדום, חתוך לקוביות

בצל ירוק, קצוץ

 

אופן ההכנה:

  1. לשים את כל המרכיבים פרט לחמאה במהירות נמוכה למשך 5 דקות. מגבירים למהירות בינונית ולשים 5 דקות נוספות. מוסיפים את החמאה הרכה ולשים במשך 10 דקות במהירות נמוכה עד שהחמאה נטמעת בבצק לחלוטין.
  2. מניחים את הבצק בתוך קופסת פלסטיק, מכסים ומקררים למשך 4-5 שעות לפחות.
  3. מרדדים את הבצק למלבן ומפזרים עליו את הגבינה, הפלפל והבצל הירוק.
  4. מגלגלים לרולדה ומקררים כחצי שעה עד שעה.
  5. פורסים את הרולדה לפרוסות בעובי 2 ס"מ ומניחים אותן על מגש עם נייר אפייה. מתפיחים כשעה.
  6. אופים למשך 15-20 דקות בטמפ' של 170 מעלות.

 

שף קונדיטור תומר כבירי הוא ראש מגמת פטיסרי בבישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה.

 


 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יהונתן צור
צילום: יהונתן צור
מומלצים