לורנס בצלחת: סלט אוליבייה רוסי
הסלט הרוסי המוכר בגרסתו המושקעת והיפהפה קרוי סלט אוליבייה. בתפריט: שפע נקניקים, קוויאר, תפוח אדמה, אפונה,גזר, ביצים, וכמובן - מיונז איכותי. נסטרובייה כבר אמרנו?
עוד בערוץ האוכל:
גן בוואריה: הכל על מוסד הביר גארדן
לונדון קולינג: פיש אנד צ'יפס: המדריך
קוסנם, קיץ: מתכוני קיץ הונגריים
סלט אוליבייה
המרכיבים (לסועד אחד):
1 תפוח אדמה גדול מבושל, קלוף וחתוך לקוביות
1 ביצה קשה אחת, חתוכה לקוביות
1/2 גזר מבושל, חתוך לקוביות
1 כף גדושה אפונה ירוקה
1/2 מלפפון ירוק כבוש, חתוך לקוביות
1/4 בצל ירוק חתוך לקוביות
מבחר נקניקים ובשרים כבושים חתוכים לקוביות: לשון, פסטרמה, מורטדלה ועוד, לפי הטעם ובנדיבות
2 כפות מיונז
פלפל שחור
מלח
1 כף קוויאר אדום
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים יחדיו למעט הקוויאר. מגישים בכוס מרטיני. מעטרים בקוויאר אדום.
- המתכון בחסות המסעדה הרוסית קאבאצ'וק. הצפירה 10 תל אביב
סלט אוליבייה
צילום: רותם פלדנר
מומלצים