מאור תקבל 3.25 מיליון כדי לא לעבוד בבנקאות
הבנק האריך את תקופת הצינון של המנכ"ל היוצאת לשנתיים "לאור הידע הרב והייחודי שצברה", ומעניק לה פיצוי חד פעמי. בתקופה זו לא תקבל על עצמה תפקיד בתאגיד בנקאי בארץ ובשלוחותיו בחו"ל. "ההסדר סביר ומשרת את טובת הבנק"
דירקטוריון בנק לאומי לאומי קבע למנכ"ל היוצאת, גליה מאור , תקופת צינון ואי תחרות של שנתיים תמורת פיצוי חד פעמי של 3.25 מיליון שקלים. כך הודיע הבוקר (ב') בנק לאומי.
דירקטוריון הבנק החליט להאריך את תקופת ההתחייבות לצינון ולאי התחרות ב-18 חודשים – לתקופה כוללת של 24 חודשים. במהלך תקופה זו לא תקבל על עצמה הגב' מאור משרה או תפקיד אחר כלשהו בתאגיד בנקאי בארץ ובשלוחותיו בחו"ל ולא תיתן לתאגיד כזה שירותים, במישרין או בעקיפין, בשכר ושלא בשכר. בתמורה להסכמתה להארכת תקופת הצינון ואי התחרות תקבל מאור פיצוי חד פעמי בסך 3.25 מליון שקלים.
בהודעת לאומי מוסבר, כי לאור הידע הרב והייחודי שצברה הגב' מאור כמנכ"ל הראשי של קבוצת לאומי בכהונתה הארוכה, יש חשיבות רבה להארכת תקופת התחייבותה לצינון ולאי-תחרות, וכי ההסדר האמור הינו סביר ומשרת את טובתו של הבנק. החלטת הדירקטוריון התקבלה לאחר שבחן נתונים השוואתיים אודות תנאי העסקה ותנאי פרישה של מנהלים בכירים בתאגידים בנקאיים ובחברות ציבוריות בישראל.
בשנת 2011 קיבלה מאור, עם וותק של 17 שנה בתפקיד, שכר חודשי של 243 אלף שקל. שנה קודם, ב 2010, עמד השכר החודשי של מאור על 195 אלף שקל, מענק שנתי של 4.4 מיליון שקל והפרשות סוציאליות בהיקף של 1.6 מיליון שקל.
בתחילת החודש נכנסה לתפקידה באופן רשמי מחליפתה של מאור, המנכ"ל החדש של בנק לאומי, רקפת רוסק עמינח. על פי תנאי העסקתה סוכם, כי במקרה של התפטרות, על המנכ"ל תחול תקופת צינון של שישה חודשים, אשר במהלכם לא תכהן במשרה או בתפקיד במוסד בנקאי או בכל עסק אחר הנותן שירותים פיננסיים או מתחרה בבנק, זולת אם אישר זאת הבנק. בתקופה זו תהיה זכאית למשכורת ולכל יתר התנאים הנלווים.