![צילום: shutterstock צילום: shutterstock](https://images1.ynet.co.il/PicServer2/24012010/3133602/lehem_408.jpg)
לשקול ולאכול: עזרי מטבח לקונדיטורים
שוב כתובה המידה במשקל ולא לפי כוסות? במקום להתעצבן, הגיע הזמן ללמוד על חשיבותו של המשקל הדיגיטלי וגם על תכונותיהם של המדחומים השונים שיכולים לסייע במטבח. השף-קונדיטור תומר כבירי מדגים ומסביר
החלטתם לאפות עוגה לכבוד האורחים או סתם ליד הקפה של אחר-הצהריים, פתחתם ספר בישול וגיליתם שצריך לשקול בדיוק רב את המרכיבים ולדאוג שיהיה בטמפ' הנכונה כדי שהעוגה תצליח. איך משתמשים במשקל, מה צריך לוודא שיש במדחום? השף-קונדיטור תומר כבירי נחלץ לעזרתכם, ומסביר עד כמה חשובים המשקל הדיגיטלי, המדחום הדיגיטלי והמדחום האנלוגי, וכיצד משתמשים בהם.
- תומר כבירי הוא ראש מגמת פטיסרי בבישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה
עוד בערוץ האוכל:
גורסים כל הדרך לחופה: כל שירותי קייטרינג המיוחדים
מעשנים ביחד: המדריך למעשן הביתי המתחיל
(הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין)
מומלצים