שתף קטע נבחר
 
צילום: shutterstock

אופים ונהנים: עוד עזרים לקונדיטורים

איך מכינים גנאש שוקולד עם בלנדר ומה היו עושים האופים הביתיים עם פומפייה שהיום אפשר לעשות טוב יותר עם מקרופליין? השף-קונדיטור תומר כבירי מדגים

בכתבה הקודמת הסביר השף-קונדיטור תומר כבירי מדוע כדאי להשקיע במשקל ובמדחום טובים למטבח. הפעם נלמד למה משמש מקרופליין ואיך הוא מחליף את הפומפייה בצורה המושלמת, איזה צנתרי זילוף טובים ובמה כדאי להשקיע וגם איך מכינים גנאש שוקולד עם בלנדר מוט ולמה עוד הוא טוב.

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

עוד בערוץ האוכל:

 

  • תומר כבירי הוא ראש מגמת פטיסרי בבישולים - בית הספר הגבוה לקולינריה
  •  


     

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: עוז מרון
    שף-קונדיטור תומר כבירי
    צילום: עוז מרון
    מומלצים