אופים ונהנים: עוד עזרים לקונדיטורים
איך מכינים גנאש שוקולד עם בלנדר ומה היו עושים האופים הביתיים עם פומפייה שהיום אפשר לעשות טוב יותר עם מקרופליין? השף-קונדיטור תומר כבירי מדגים
בכתבה הקודמת הסביר השף-קונדיטור תומר כבירי מדוע כדאי להשקיע במשקל ובמדחום טובים למטבח. הפעם נלמד למה משמש מקרופליין ואיך הוא מחליף את הפומפייה בצורה המושלמת, איזה צנתרי זילוף טובים ובמה כדאי להשקיע וגם איך מכינים גנאש שוקולד עם בלנדר מוט ולמה עוד הוא טוב.
עוד בערוץ האוכל:
שף-קונדיטור תומר כבירי
צילום: עוז מרון
מומלצים