בלאטר: "שימוש בטכנולוגיה הוא הכרחי"
נשיא פיפ"א צפה בשער האוקראיני שלא אושר מול אנגליה, ונשמע נחרץ: "זו כבר לא אלטרנטיבה, אלא הכרח". ומה דעתכם, האם יש להכניס את מצלמות הטלוויזיה למגרש, או שמא להשאיר את ההחלטה בידי השופטים?
מירב התלונות על ארגוני הכדורגל החזקים בעולם – אופ"א ופיפ"א – היא שהם מיושנים, לא מוכנים להיפתח לטכנולוגיה חדשה ולקדמה. אז כנראה שגם ל"דינוזאורים", יש את סף השבירה שלהם.
על ידי פרנק למפארד במונדיאל 2010 מול גרמניה, לא אושר גם כן והעלה את נושא הטכנולוגיה לכותרות.
- לונדון 2012
- העמוד האולימפי המיוחד של ynet ספורט
- יורו 2012
- כל הנבחרות, הכוכבים, האצטדיונים והסיפורים החמים
לאחר שחמשת שופטי המשחק בין אנגליה לאוקראינה (0:1) לא הצליחו לזהות כי הכדור עבר במלואו את קו השער, ולכן לא העניקו לאוקראינים שער שוויון שנכבש באופן חוקי, התבטא בנושא לא אחר מאשר נשיא פיפ"א, ספ בלאטר, שנשמע החלטי מאוד במחשבותיו.
"אחרי המשחק הלילה", צייץ בלאטר, "הטכנולוגיה לקו השער היא כבר לא אלטרנטיבה, אלא משהו הכרחי". וזאת להזכיר שנתיים אחרי ששער דומה שנכבש
עצבים באוקראינה
בלוחין לעיתונאי: "בוא נצא החוצה לשיחת גברים"
ynet ספורט
מאמן אוקראינה איבד את העשתונות בסיום ההדחה מהיורו והתעמת עם עיתונאי מקומי: "אם אתה גבר, בוא מולי אחד על אחד. לא אתן לאף אחד להשמיץ את הנבחרת שלי". שבצ'נקו פרש מהמדים הלאומיים
לקראת ברזיל 2014, פיפ"א החלה לבדוק שתי מערכות שעשויות לסייע לשופטים. הראשונה היא המערכת המוכרת – ההוק היי, בה משתמשים גם בטניס ובקריקט. המערכת השניה היא גול-רף, שנבחנה בשני משחקי ליגה בדנמרק.
אז מה דעתכם, האם הגיעה העת להכניס למשחק את עזרי המאה ה-21, כגון מצלמות הטלוויזיה כפי שנעשה ב-NBA ובטניס, או שמא לשמור על המסורת בכדורגל ולהעניק לשופט את המילה האחרונה?
ספ בלאטר
צילום: רויטרס
מומלצים