החביתה של הסושי: איך מכינים טאמאגו?
היא צהבהבה, מתקתקה ומוסיפה המון טעם לסושי. לחביתה של הסושי קוראים טאמאגו ואתם מוזמנים ללמוד איך מכינים אותה בבית
הטאמטגו היא חביתה מתקתקה המצטרפת לסושי, מגולגלת בתוך אצה או עוטפת אותו בניגירי חביתה. בסושיות השונות מכינים את החביתה במחבת מרובעת ומגלגלים אותה תוך כדי טיגון על מנת ליצור צורה ונפח שמתאימים לסושי, אבל אם אתם לא רוצים להסתבך ואוהבים את החביתה שלכם עגולה, אל דאגה, לשף שלנו יש פתרון וכמובן מתכון שמסביר כיצד מכינים את החביתה המתוקה.
עוד בערוץ האוכל:
צילום: אמיר לוי
(הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין)
עבה ומרובעת - חביתה מתוקה
צילום: אמיר לוי
מומלצים