שתף קטע נבחר
 

החביתה של הסושי: איך מכינים טאמאגו?

היא צהבהבה, מתקתקה ומוסיפה המון טעם לסושי. לחביתה של הסושי קוראים טאמאגו ואתם מוזמנים ללמוד איך מכינים אותה בבית

הטאמטגו היא חביתה מתקתקה המצטרפת לסושי, מגולגלת בתוך אצה או עוטפת אותו בניגירי חביתה. בסושיות השונות מכינים את החביתה במחבת מרובעת ומגלגלים אותה תוך כדי טיגון על מנת ליצור צורה ונפח שמתאימים לסושי, אבל אם אתם לא רוצים להסתבך ואוהבים את החביתה שלכם עגולה, אל דאגה, לשף שלנו יש פתרון וכמובן מתכון שמסביר כיצד מכינים את החביתה המתוקה.

 

 

עוד בערוץ האוכל:

 

צילום: אמיר לוי

צילום: אמיר לוי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

(הפקה ובימוי: אלעד רובינשטיין)

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אמיר לוי
עבה ומרובעת - חביתה מתוקה
צילום: אמיר לוי
מומלצים