שתף קטע נבחר
 

פרויקט עם קלתית: עושים שוק עם תגלית

קבוצת ״תגלית״ שהגיעה השבוע לארץ כללה פודיז' - שפים, בלוגרים, צלמי אוכל וצעירים שהמכנה המשותף ביניהם הוא התשוקה והאהבה לאוכל. הצטרפנו אליהם לסיור בשוק הכרמל וביררנו מה הם באמת חושבים על השקשוקה שלנו

פרויקט תגלית מקבץ מדי שנה צעירים וצעירות יהודים שחיים בתפוצות, ועורך להם מעין היכרות ראשונית עם ישראל ועם התרבות והמסורת הישראלית. מהי הדרך המהירה והטובה ביותר להכיר תרבות מסוימת? בדיוק, אוכל מקומי או ליתר דיוק, אוכל רחוב.

 

עוד בערוץ האוכל:

בעל הבית השתגע: מרק אדום ללא בשר

בלונדיני עם אופי: שוקולד בצבע חדש

מלאה בכל טוב: קדירת עוף ופירות יבשים

 

הקבוצה הנוכחית של פרויקט תגלית שהגיעה לארץ המובטחת, מורכבת מצעירים וצעירות המגדירים את עצמם כ-"פודיז" כלומר, אנשים שיש להם עיסוק וקשר מיוחד לעולם האוכל. בין אם מדובר בסטודנטים שעתידים להפוך לשפים, דרך בלוגרים שיש להם בלוגים העוסקים בנושא ועד צעירים שפשוט נכנסו חזק לעסקי המסעדה המשפחתית - הקבוצה הזאת הגיעה בעיקר כדי להתנסות ולטעום אוכל ישראלי אותנטי, וכל המרבה הרי זה משובח.

 

עושים שוק: תגלית קולינרית    (צילום: אמיר לוי)

עושים שוק: תגלית קולינרית    (צילום: אמיר לוי)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 


   

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אצא לי אל השוקה
צילום: ירון ברנר
מומלצים