הכתבה הוכנה בשיתוף אתר המקצוענים
איך נשמור על מכשירי החשמל במטבח? מדריךלמה כדאי להכניס פעם בשבוע מלח למדיח? כיצד ננקה כיריים בלי להרוס את הציפוי? האם הכיסוי למזון בתוך המדיח הוא סתם בלוף? ומדוע מומלץ לתת לתנור לעבוד על ריק? המומחים עונים צילום: אלי מנדלבאום X צילום: אלי מנדלבאום סגורשליחה לחבר כתובת דוא''ל של החבר שמך כתובת הדוא''ל שלך נושא הקלידו את הקוד המוצגתמונה חדשההסרטון נשלח לחברךסגורהטמעת הסרטון באתר שלך קוד להטמעה: הכתבה הוכנה בשיתוף אתר המקצוענים מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו לפנייה לכתב/ת שלחו כתבה שתף ב- שתף ב-תגיות:מישל דורמטבחמדריכי המקצועניםהמקצוענים פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשההצג: מהסוף להתחלהמההתחלה לסוףמומלצות הגולשיםעוררו ענייןאזהרה:פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקלידביטולאישורלא נמצאו הודעות.צילום: אלי מנדלבאוםשתף בפייסבוקהדפסהשלח כתבהתגובה לכתבהמומלצים