שתף קטע נבחר
 

משרד הבריאות יעניק תווית "לחם בריא"

משרד הבריאות יאפשר ליצרנים להשתמש בתווית חדשה בשם "לחם בריא" כדי לעודד ייצור לחם ולהביא להוזלתו. את התו יקבלו יצרני ומשווקי לחם בתנאי שיכיל לפחות 80% קמח מדגנים מלאים ויהיה בעל תכולת נתרן נמוכה וערך קלורי מקסימלי של 250 קלוריות ל-100 גרם מוצר.

 

התווית החדשה שאותה יקבלו בחודשם הקרובים לחמים שיעמדו בקריטריונים תכלול גם את הכיתוב "לחם זה עומד בהמלצות משרד הבריאות לתזונה נבונה".

 

(ד"ר איתי גל)

 

מומלצים