עוגי קרמבו: הביסקוויט פותח בקריירה עצמאית
לידיעת המכורים הכבדים: בקרוב אפשר יהיה לקנות את הביסקוויט של הקרמבו - בלי הקרמבו (אבל עם ציפוי השוקולד)
כשליש משוחרי הקרמבו סבורים שהביסקוויט הוא העיקר, או שמתחילים בו את אכילת הקרמבו. זה מה שהניע את חברת הגלידות של פלדמן לצאת החורף עם מהדורה מיוחדת של "הביסקוויט של מנבו". מדובר בביסקוויט בלבד, עם הציפוי השוקולדי של מנבו.
עוד בערוץ האוכל:
וייטנאם זה פו: מרק אסייתי פיקנטי
היה טעים: כתבות האוכל הנצפות של 2012
כאן בקפה דבורה: ביקור וביס משטרודל אלוהי
המוצר - המומלץ לשמירה בהקפאה, עם הפשרה של כמה דקות לפני האכילה - יימכר בחנויות של גלידות פלדמן ובשלב ראשון בסופרים ובמינימרקטים פרטיים. בעוד שבועיים יחל שיווקו ברשתות הגדולות. הוא יימכר במשך העונה של הקרמבו, הנמשכת כשישה חודשים.
המחיר גבוה יחסית: 18.90 שקל לחבילה של 300 גרם (לשם השוואה, ביסקוויט מצופה שוקולד של מילקה עולה 8.90 שקלים ל־200 גרם).
הקרמבו הומצא בדנמרק לפני כ־200 שנה, והובא לישראל לראשונה לפני יותר מ־60 שנה, כאשר המתכון נותר כמעט ללא שינוי. הזיכיון לשם "קרמבו" שייך לשטראוס. השם "מנבו" של פלדמן בא מהמילה מן, על שם המן שאכלו בני ישראל במדבר. מנבו יצא לראשונה בשנת 1964.