מבצע קרמבו: ביקור במפעל קרמבו
כל חייה תהתה יעל לינזן כיצד באים קרמבואים לעולם. שלחנו אותה לבקר במפעל קרמבו מיתולוגי. איך עוטפים קרמבו מבלי לפצוע אותו, מה הטעם הכי ביזארי שמגיע העונה למדפים והכי חשוב: איך גורסים אותו בסטייל - כל התשובות לפניכם
הוא החל את דרכו אי שם בסקנדינביה הרחוקה, הגיע לישראל עם העלייה החמישית והפך מייד לחלק בלתי נפרד מנוף החורף הישראלי.
עוד בערוץ האוכל:
מכינים סטייק בבית כמו במסעדה: מדריך ומתכונים
מסוף קרמלית: 3 מתכונים עם ממרח לוטוס
אייטיז בצלחת: הקאמבק של מאכלי שנות ה-80
כתבת: יעל לינזן, צילום: הילה ספאק, עריכה: גלי כץ
עובדות מדברות חזק יותר מהגיגים וכמויות הצריכה של הקרמבו בישראל הן הגבוהות בעולם. מדי חורף זוללים בארץ - תחזיקו חזק - בערך 50 מיליון יחידות קרמבו, יותר מ-7 קרמבואים לאדם. יצאנו לבדוק במפעל משפחתי מהי הדרך המומלצת לאכול את הקרמבו - קודם העוגייה או דווקא הקצפת.
אמבט של שוקולד. קרמבו בהתהוות
צילום: הילה ספאק
מומלצים