שתף קטע נבחר
 

מבצע קרמבו: ביקור במפעל קרמבו

כל חייה תהתה יעל לינזן כיצד באים קרמבואים לעולם. שלחנו אותה לבקר במפעל קרמבו מיתולוגי. איך עוטפים קרמבו מבלי לפצוע אותו, מה הטעם הכי ביזארי שמגיע העונה למדפים והכי חשוב: איך גורסים אותו בסטייל - כל התשובות לפניכם

הוא החל את דרכו אי שם בסקנדינביה הרחוקה, הגיע לישראל עם העלייה החמישית והפך מייד לחלק בלתי נפרד מנוף החורף הישראלי.

 

עוד בערוץ האוכל:

מכינים סטייק בבית כמו במסעדה: מדריך ומתכונים

מסוף קרמלית: 3 מתכונים עם ממרח לוטוס

אייטיז בצלחת: הקאמבק של מאכלי שנות ה-80

 

כתבת: יעל לינזן, צילום: הילה ספאק, עריכה: גלי כץ

כתבת: יעל לינזן, צילום: הילה ספאק, עריכה: גלי כץ

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

עובדות מדברות חזק יותר מהגיגים וכמויות הצריכה של הקרמבו בישראל הן הגבוהות בעולם. מדי חורף זוללים בארץ - תחזיקו חזק - בערך 50 מיליון יחידות קרמבו, יותר מ-7 קרמבואים לאדם. יצאנו לבדוק במפעל משפחתי מהי הדרך המומלצת לאכול את הקרמבו - קודם העוגייה או דווקא הקצפת.

 

 (צילום: הילה ספאק) (צילום: הילה ספאק)
(צילום: הילה ספאק)

 


   

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: הילה ספאק
אמבט של שוקולד. קרמבו בהתהוות
צילום: הילה ספאק
מומלצים