פסטה אליו אוליו עם עוף וירקות מוקפצים דלת כולסטרול
למה המתכון הזה מצוין לצהריים? כי הוא דל כולסטרול ומכיל חלבון, פחמימה וירק
ב-4 מילים: טעים, בריא, מזין ומשביע. כמה פשוט, ככה טעים
המרכיבים:
150 גרם פסטה ארוכה
150 גרם חזה עוף
1 כפית שמן זית
כמה פרחי ברוקולי וכמה פרחי כרובית קצוצים לפרחים קטנים
1 גזר קטן קצוץ דק
1 כוס פלפל אדום קצוץ דק
1 קישוא – לא חובה
לתיבול:
שום כתוש
1 קוביית תיבול בזיליקום
אופן ההכנה:
- מכינים הפסטה רגיל לפי הוראות ההכנה
- מבשלים את הירקות במים רותחים 3-4 דקות
- חותכים את העוף לקוביות נדיבות ומוסיפים לירקות המאודים על ווק עם שמן זית. מערבבים את הכל ביחד ומוסיפים לפסטה. מערבבים עם כל התוצרת קוביית שום כתוש, קוביית בזיליקום.
אני רביץ היא מאמנת תזונה ובעלת חברת "אני רביץ - הדרך שלך להרזיה " - קבוצות הרזיה בתזונה נכונה
לשימוש מקומונים בלבד! פסטה עם ברוקולי
צילום: ענת סמבול
מומלצים