שתף קטע נבחר
 

פסטה של שבועות

מתכון יוצא דופן לשבועות: דואט רביולי וניוקי ברוטב שמנת עיזים עם גבינת קממבר בקר, שקדים קלויים וסילאן

רביולי וניוקי ברוטב שמנת וגבינות

טיפ: ניתן לתבל את המנה עם סומק. בנוסף, ניתן להוסיף יין לבן לרוטב בזמן הבישול

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

המרכיבים:

8 יחידות רביולי גבינות/ בטטה (96 גרם) – מבושלים במים רותחים, מסוננים ומשומנים

9 יחידות ניוקי (45 גרם) - מבושלים במים רותחים, מסוננים ומשומנים

5 קוביות גבינת פטה מסעדות (25 גרם)

3/4 כוס שמנת מתוקה 32% (150 גרם)

4 קריצות גבינת מה עז (40 גרם)

פרוסת גבינת קממבר (כ- 25 גרם)

4 פלחי בצל סגול אנטיפסטי (30 גרם)

כף סילאן (10 גרם)

1 כף פרוסות שקדים קלויים (10 גרם)

פלפל שחור גרוס, מלח אטלנטי

אגוז מוסקט – לא חובה

 

 (צילום: שי אפגין) (צילום: שי אפגין)

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים במחבת את השמנת המתוקה ומוסיפים את גבינת המה עז
  2. מערבבים היטב עם מטרפה עד לקבלת רוטב אחיד וקרמי
  3. מתבלים בפלפל שחור גרוס, מלח אטלנטי ואגוז מוסקט (לא חובה)
  4. מוסיפים את הרביולי והניוקי למחבת עם הרוטב ומערבבים קלות
  5. מוסיפים את קוביות גבינת הפטה מסעדות ומערבבים
  6. מניחים על צלחת הגשה את פלחי הבצל ומעליהם מניחים את הפסטה עם הרוטב
  7. מניחים את פרוסת גבינת הקממבר על הפסטה , מטפטפים מעט סילאן ובוזקים מעט פרוסות שקדים קלויים ומגישים

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שי אפגין
לשבועות. פסטה
צילום: שי אפגין
מומלצים