פסטה של שבועות
מתכון יוצא דופן לשבועות: דואט רביולי וניוקי ברוטב שמנת עיזים עם גבינת קממבר בקר, שקדים קלויים וסילאן
רביולי וניוקי ברוטב שמנת וגבינות
טיפ: ניתן לתבל את המנה עם סומק. בנוסף, ניתן להוסיף יין לבן לרוטב בזמן הבישול
המרכיבים:
8 יחידות רביולי גבינות/ בטטה (96 גרם) – מבושלים במים רותחים, מסוננים ומשומנים
9 יחידות ניוקי (45 גרם) - מבושלים במים רותחים, מסוננים ומשומנים
5 קוביות גבינת פטה מסעדות (25 גרם)
3/4 כוס שמנת מתוקה 32% (150 גרם)
4 קריצות גבינת מה עז (40 גרם)
פרוסת גבינת קממבר (כ- 25 גרם)
4 פלחי בצל סגול אנטיפסטי (30 גרם)
כף סילאן (10 גרם)
1 כף פרוסות שקדים קלויים (10 גרם)
פלפל שחור גרוס, מלח אטלנטי
אגוז מוסקט – לא חובה
אופן ההכנה:
- מחממים במחבת את השמנת המתוקה ומוסיפים את גבינת המה עז
- מערבבים היטב עם מטרפה עד לקבלת רוטב אחיד וקרמי
- מתבלים בפלפל שחור גרוס, מלח אטלנטי ואגוז מוסקט (לא חובה)
- מוסיפים את הרביולי והניוקי למחבת עם הרוטב ומערבבים קלות
- מוסיפים את קוביות גבינת הפטה מסעדות ומערבבים
- מניחים על צלחת הגשה את פלחי הבצל ומעליהם מניחים את הפסטה עם הרוטב
- מניחים את פרוסת גבינת הקממבר על הפסטה , מטפטפים מעט סילאן ובוזקים מעט פרוסות שקדים קלויים ומגישים
לשבועות. פסטה
צילום: שי אפגין
מומלצים