שתף קטע נבחר
 

חגיגה של כריך

מתכון מהמם לשבועות: ג'בטה עם גבינת ריקוטה, מיקס ירקות מוקפצים ברוטב טריאקי, אגוזי פקאן מסוכר עם רוטב פסטו לימוני

 

כריך גבינות וירקות קלויים

 

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

המרכיבים לכריך:

1 ג'בטה

1 פרוסת גבינת ריקוטה (כ- 100 גרם)

מעט נבטי חמנייה (כחופן)

1 כף אגוזי פקאן מסוכרים (כ- 15 גרם)

2 כפות רוטב פסטו

מיץ מלימון אחד

 

למיקס הירקות המוקפצים:

1 כף שמן זית

100 גרם רצועות פלפלים בשלושה צבעים (אדום, צהוב, ירוק)

30 גרם רצועות בצל סגול

2 שיני שום פרוסות- 5 גרם

4 אצבעות במיה חצויות – 30 גרם

3 עגבניות שרי שלמות- 60 גרם

1 כף רוטב טריאקי

 

 (צילום: שי אפגין) (צילום: שי אפגין)
(צילום: שי אפגין)

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת עם השמן זית ומקפיצים יחד את כל הירקות.
  2. מוסיפים את רוטב הטריאקי לאחר צריבה קלה של כל הירקות .מקפיצים כדקה נוספת.
  3. מערבבים בקערית קטנה פסטו ומיץ לימון עד לקבלת רוטב אחיד.
  4. חוצים את הג'בטה לאורכה, מורחים מעט פסטו לימוני על פנים הג'בטה. מניחים על החלק התחתון של הג'בטה את פרוסת גבינת הריקוטה. מניחים על גבינת הריקוטה את מיקס הירקות המוקפצים ברוטב טריאקי ומעל את נבטי החמנייה. מפזרים את אגוזי הפקאן המסוכרים ומטפטפים מעל בעדינות את שאר הרוטב פסטו הלימוני. סוגרים ומגישים.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שי אפגין
מלא בטוב טעם. כריך חגיגה
צילום: שי אפגין
מומלצים