חיים תעשה לי קוקטייל!
עם יציאת הבקבוק החדש של אבסולוט בלאנק, הברמנים הטובים בעיר מנערים את הקוקטייל התל אביבי המושלם. פרויקט מיוחד, חלק ב'
תקציר הפרקים הקודמים:
-
זרקנו את רוטשילד לשייקר וניערנו - הברמנים המובילים של תל אביב משקשקים 9 קוקטיילים מיוחדים לכבוד העיר המקורחנת ביותר במזרח התיכון.
עוד בערוץ האוכל:
ספייסי תל אביב
"דיקסי", המסעדה הוותיקה של חיים כהן, שמשמשת כבר שנים מפלט לבלייני הלילה, מגישה קוקטייל תל אביבי דוקר. מתכון של אירה פלדמן-כהן
מרכיבים:
40 מ"ל אבסולוט פפר
20 מ"ל וולארה רד ביטר
30 מ"ל מיץ אשכולית אדומה
20 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
15 מ"ל סירופ פסיפלורה
3 טיפות מרירי אנגוסטורה
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח, מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול עם קרח גרוס, מקשטים בפסיפלורה.
מאחורי הבר - אירה פלדמן כהן
- משקה אהוב: צ'ייסר שמורכב מחצי ליקר Y וחצי סמבוקה.
- השורה הכי אווילית של לקוח בבר: תגידי, מאיזה בשר עשויות הכנפיים , חזיר?
- מקור ההשראה כברמנית: להיות על במה מול אנשים, לשחק אותה איך שבא לי ועוד לקבל על זה כסף.
דיקסי. יגאל אלון 120, תל אביב. טלפון: 03-696-6123
TLV ספיישל
מתכון של אורי מנדלבאום, backyard.
המרכיבים:
50 מ"ל אבסולוט וניליה
30 מ"ל "ונילקה" – סדרה של וודקות מתובלות שמכינים בבאקיארד
10 מ"ל סירופ תות
זילוף רכז רימונים
10 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
25 מ"ל למברוסקו אדום
אופן ההכנה:
מוזגים הכל לשייקר עם קרח, מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול עם קרח גרוס ומקשטים בגרעיני רימון, תות ונענע.
מאחורי הבר (עד לא מזמן)- אורי מנדלבאום
- מחוץ לבר, אפשר למצוא אותי: בחוף עלמה ביפו.
- פנומן תל אביבי בברים: המלצריות מכירות את הלקוחות שלמדו ביחד עם הברמנים ששירתו ביחד בצבא עם החברים של הלקוחות שמכירים את הבעלים.
- השורה הכי אווילית שיצא לי לשמוע מלקוח בבר: "אתם מוכרים יין לבן לבישול?"
Backyard. שדרות דוד המלך 1, תל אביב