שתף קטע נבחר
 

חיים תעשה לי קוקטייל!

עם יציאת הבקבוק החדש של אבסולוט בלאנק, הברמנים הטובים בעיר מנערים את הקוקטייל התל אביבי המושלם. פרויקט מיוחד, חלק ב'

תקציר הפרקים הקודמים: 

 

עוד בערוץ האוכל:

 

ספייסי תל אביב

"דיקסי", המסעדה הוותיקה של חיים כהן, שמשמשת כבר שנים מפלט לבלייני הלילה, מגישה קוקטייל תל אביבי דוקר. מתכון של אירה פלדמן-כהן

 

מרכיבים:

40 מ"ל אבסולוט פפר

20 מ"ל וולארה רד ביטר

30 מ"ל מיץ אשכולית אדומה

20 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי

15 מ"ל סירופ פסיפלורה

3 טיפות מרירי אנגוסטורה

 

אופן ההכנה:

מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח, מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול עם קרח גרוס, מקשטים בפסיפלורה.

 

 (צילום: דן פרץ) (צילום: דן פרץ)
(צילום: דן פרץ)

 

מאחורי הבר - אירה פלדמן כהן

  • משקה אהוב: צ'ייסר שמורכב מחצי ליקר Y וחצי סמבוקה.

 

  • השורה הכי אווילית של לקוח בבר: תגידי, מאיזה בשר עשויות הכנפיים , חזיר?

 

  • מקור ההשראה כברמנית: להיות על במה מול אנשים, לשחק אותה איך שבא לי ועוד לקבל על זה כסף.

 

דיקסי. יגאל אלון 120, תל אביב. טלפון: 03-696-6123

 

TLV ספיישל

מתכון של אורי מנדלבאום, backyard.

 

המרכיבים:

50 מ"ל אבסולוט וניליה

30 מ"ל "ונילקה" – סדרה של וודקות מתובלות שמכינים בבאקיארד

10 מ"ל סירופ תות

זילוף רכז רימונים

10 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי

25 מ"ל למברוסקו אדום

 

אופן ההכנה:

מוזגים הכל לשייקר עם קרח, מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול עם קרח גרוס ומקשטים בגרעיני רימון, תות ונענע.

 

 (צילום: דן פרץ) (צילום: דן פרץ)
(צילום: דן פרץ)

 

מאחורי הבר (עד לא מזמן)- אורי מנדלבאום  

  • מחוץ לבר, אפשר למצוא אותי: בחוף עלמה ביפו.

 

  • פנומן תל אביבי בברים: המלצריות מכירות את הלקוחות שלמדו ביחד עם הברמנים ששירתו ביחד בצבא עם החברים של הלקוחות שמכירים את הבעלים.
  • השורה הכי אווילית שיצא לי לשמוע מלקוח בבר: "אתם מוכרים יין לבן לבישול?"

 

Backyard. שדרות דוד המלך 1, תל אביב

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דן פרץ
ספייסי תל אביב
צילום: דן פרץ
מומלצים