שתף קטע נבחר
 

ממלכת הטוגנים: כך מייצרים תפוצ'יפס

איך נולד צ'יפס? זה מתחיל בתפוחי אדמה בשדות הנגב, מתגלגל למפעל בשדרות ומשם - לצלחת הנשנושים הביתית. יעל לינזן ביקרה במפעל תפוצ'יפס וחזרה עם תובנות פריכות

למעלה מ-50 שנה שהוא נחשב לאחד החטיפים הפופולריים בישראל. באנגליה ובארה"ב נהוג לאכול אותו לצד המנה העיקרית אבל אצלנו התמקם התפוצ'יפס דווקא בקטגוריית הנשנושים.

 

עוד בערוץ האוכל:

הגל הוורוד: יין רוזה פריזאי

ברומא אכול כרומאי: סיור המסעדות של רפי

מלכת הטריקולור: 4 מתכוני גבינת קממבר

 

מה בדיוק סוד ההצלחה שלו? קצת שמן, מלח ותפוחי אדמה מיוחדים, שמגדלים במיוחד עבור ייצור התפוצ'יפס באזור הדרום, סמוך למפעל הממוקם בשדרות. יצאנו לבדוק איך הופכים תפוח אדמה לצ'יפס מוזהב ופריך וחזרנו עם תובנות מעניינות.

 

תפוצ'יפס    (צילום: רועי עידן, עריכה: גלי כץ)

תפוצ'יפס    (צילום: רועי עידן, עריכה: גלי כץ)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

תפוצ'יפס (צילום: רועי עידן) (צילום: רועי עידן)
תפוצ'יפס(צילום: רועי עידן)

 

 


פורסם לראשונה 15/07/2013 10:04

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: רועי עידן
הופכים תפוח אדמה לתפוצ'יפס
צילום: רועי עידן
מומלצים