שתף קטע נבחר
 

מעצמה אוורירית: חטיף אירובר עם שוקולד ואגוזים

קסמו טמון בהרבה בועות אוויר ובחופן אגוזים שיחד מעניקים לשוקולד אווריריות וטאץ' של קראנץ'. הילה פרי ("כתית") מכינה אירובר, חטיף שוקולד קליל ומהיר הכנה

  

לפני שמתחילים:  לשם הכנת המתכון תזדקקו לסיפון להקצפה ול-6 בלוני גז. איפה להשיג? בחנויות המתמחות באפייה ובישול. נכון, מדובר אמנם בהשקעה, אך כזו שתפתח לכם צוהר לעולם שלם של קציפות ענוגות בכל טעם שתרצו.

 

עוד בערוץ האוכל:

מלון בוטיק: דברים טובים ממלונים

אין עשן בלעדיו: אנטרקוט בוויסקי על האש

הגל הוורוד: רוזה פריזאי

 

אירובר: חטיף שוקולד אוורירי    (צילום: חגי דקל, עריכה: יואב גרשון)

אירובר: חטיף שוקולד אוורירי    (צילום: חגי דקל, עריכה: יואב גרשון)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

לכל המתכונים של "עוגה לשבת"

 

חטיף אירובר

 

המרכיבים לתבנית בגודל 20/20:

500 גרם שוקולד מריר/חלב

1/2 כוס (120 מ"ל) שמן "אפיולה" אגוזים

אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס

 

 

 (צילום: חגי דקל) (צילום: חגי דקל)
(צילום: חגי דקל)

 

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את השוקולד בסיר כפול על אדים (באן מארי).
  2. מוסיפים את השמן ומערבבים לכדי תערובת אחידה.
  3. ממלאים את הסיפון ומטעינים ב-6 בלוני גז. אחרי כל בלון מנערים היטב את הסיפון.
  4. מרוקנים את הסיפון לתוך תבנית מרופדת בניילון נצמד, מפזרים מעל את האגוזים.
  5. מקררים בפריזר כ-20 דקות.
  6. חותכים ומגישים.

 

גיוון:

במקום אגוזי לוז ניתן להשתמש בכל אגוז אחר, בפולי קקאו שבורים או בכל תוספת קראנצ'ית שתשמח את השוקולד ואתכם.

 

 

  • המתכון באדיבות הילה פרי, שף קונדיטורית, "כתית".

 

  • המתכון הוא חלק מתוך סדרת 36 מתכוני אפייה של עוגות, חלות ושאר מאפים בהשתתפות מיטב הקונדיטורים שיתפרסמו באתר מדי יום חמישי. רוצים עוד מתכונים? הקליקו כאן.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: חגי דקל
שוקולד, אוויר ואגוזים
צילום: חגי דקל
מומלצים