שתף קטע נבחר
 

עונג של שבת: בראוניז פרווה ללא גלוטן

מירי ארזי ("מתוקה") מגישה: חיתוכיות שוקולד מנצחות, ללא קמח, גלוטן או מוצרים עם לקטוז. השחיתות מעולם לא נראתה מפתה יותר

בראוניס אגוזים    (צילום: חגי דקל, עריכה: יואב גרשון)

בראוניס אגוזים    (צילום: חגי דקל, עריכה: יואב גרשון)

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

עוד בערוץ האוכל:

מלון בוטיק: דברים טובים ממלונים

אין עשן בלעדיו: אנטרקוט בוויסקי על האש

הגל הוורוד: רוזה פריזאי

 

בראוניז ללא גלוטן ולקטוז

מתכון של מירי ארזי ("מתוקה"), נטול קמח וללא מוצרי חלב.

 

המרכיבים:

4 ביצים (200 גרם)

250 גרם סוכר

200 גרם שוקולד מריר, מומס בבאן מארי או במיקרוגל

1 כף נס קפה נמס

1/2 כוס שמן בטעם חמאה

1/2 כוס אבקת שקדים

2 כפות קורנפלור

קורט מלח

אגוזי לוז – לא חובה

   

 

 (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
(צילום: דודו אזולאי)

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים במיקסר ובעזרת וו גיטרה ביצים וסוכר.
  2. טורפים שוקולד, נס קפה ושמן ויוצקים בבת אחת אל תוך המיקסר. מערבבים כחצי דקה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים רק עד לקבלת מסה אחידה ולא יותר מדי.
  3. מוזגים אל תוך קוקוטים מרובעים (מחצית גובה קוקוט) או לתבנית משומנת ומקשטים באגוזים.
  4. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 165 מעלות במשך 15-20 דקות.

 

  • המתכון באדיבות מירי ארזי, "מתוקה"

     
  • המתכון הוא חלק מתוך סדרת 36 מתכוני אפייה של עוגות, חלות ושאר מאפים בהשתתפות מיטב הקונדיטורים שיתפרסמו באתר מדי יום חמישי. רוצים עוד מתכונים? הקליקו כאן.   

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בראוניז
צילום: דודו אזולאי
מומלצים