שתף קטע נבחר
 

אמביציה בלונדינית: עוגת לחם בננה

לתשומת ליבם של חובבי הבננה: סאני דרעי, השף קונדיטורית של מסעדת "טוטו" מכינה, בקלות ובסטייל, בננה בֵּרד, עוגת לחם בננה אוורירית. מתכון שאי אפשר לעמוד בפניו? לגמרי!

 

צילום: חגי דקל, עריכה: יואב גרשון

צילום: חגי דקל, עריכה: יואב גרשון

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

עוד בערוץ האוכל:

מלון בוטיק: דברים טובים ממלונים

אין עשן בלעדיו: אנטרקוט בוויסקי על האש

הגל הוורוד: רוזה פריזאי

 

בננה ברד - לחם בננה

מתכון של סאני דרעי, השף קונדיטורית של טוטו.

 

המרכיבים לתבנית אינגליש קייק סטנדרטית:

250 גרם קמח

1 כפית סודה לשתיה

1 כפית אבקת אפיה

2 ביצים

4 בננות בשלות מאוד

200 גרם סוכר

100 גרם שמן אפיולה בטעם אגוזים

80 גרם פקאנים קצוצים

60 גרם צימוקים

20 גרם שיבולת שועל - לא חובה

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה שמים את הביצים והסוכר וטורפים. מועכים את הבננות (אפשר ידנית) ומוסיפים אותם לעיסת הביצים והסוכר.
  2. מוסיפים קמח, סודה ואבקת אפיה, מערבבים ותוך כדי מזלפים את השמן ומוסיפים פקאנים וצימוקים. מעטרים בשיבולת שועל. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-35 דקות או עד להזהבה. מצננים ומגישים.

 

  • המתכון באדיבות סאני סדרעי, שף קונדיטורית, "טוטו".

 

  • המתכון הוא חלק מתוך סדרת 36 מתכוני אפייה של עוגות, חלות ושאר מאפים בהשתתפות מיטב הקונדיטורים שיתפרסמו באתר מדי יום חמישי. רוצים עוד מתכונים? הקליקו כאן.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
עוגת בננה
צילום: גיא בלומנשטיין
מומלצים