שתף קטע נבחר

 

חיי כלב: אוכלת מזון לחיות - ונהנית מזה

לוסי פוסטינס, מנכ"לית חברה לייצור מזון לכלבים, מכירה את המוצר שלה מבחוץ - ובעיקר מבפנים. היא לא מסתפקת במעקב אחר תהליך הייצור מא' ועד ת', אלא גם מקפידה לטעום את המוצר הסופי כדי לוודא שזה עומד בסטנדרטים שלה. רק חבל שהיא לא יכולה לבדוק אם המוצר שלה אכן תורם לפרווה מבריקה ולניבים מחודדים.

 

עוד בחדשות מהעולם:

סקס עם 100 אלף גברים: מצרים מפולגת

תאונת ענק בבריטניה: 130 מכוניות התנגשו  

 

פוסטינס (38), בריטית שמתגוררת בסן דייגו בארה"ב, מנהלת את החברה הראשונה לייצור מזון לחיות שקיבלה אישור ממנהל המזון והתרופות האמריקני לערוך "ניסויים בבני אדם". היא טועמת כל מרכיב בנפרד, ובתום תהליך הייצור היא מקפידה גם לבחון את טעמו של המוצר הסופי, את הניחוח שלו ואת הצבע, כעדות למידת הטריות שלו.

פוסטינס עם מרכיבי המתכון. מבננות ועד פרחי לב ארי ()
פוסטינס עם מרכיבי המתכון. מבננות ועד פרחי לב ארי

המנכ"לית וחברה הטוב ביותר ()
המנכ"לית וחברה הטוב ביותר
 

"חלק מחבריי חושבים שזה מעשה מוזר, אבל לרובם יש חיות מחמד שהם אוהבים כמו את ילדיהם, כך שהם יכולים להבין אותי", סיפרה המנכ"לית ל"דיילי מייל". פוסטינס עצמה מייחסת חשיבות רבה למקצועה. לדבריה, מזון שמיוצר במפעלים שמייצרים גם "מזון רגיל" ונבדק על ידי בני אדם, הינו בריא יותר ומשפר את איכות העור, הפרווה והמערכת החיסונית של בעלי החיים.

 

המתכון של פוסטינס מכיל הכול – החל מבשר תרנגולות חופש ובקר שגדל בחווה, דרך בטטות, ביצים, בננות וכלה בפרחי לב ארי. כל המרכיבים האלו נטחנים יחדיו, והלקוח אמור להוסיף מים לתערובת לפני ההגשה.

 

"יש אנשים שחושבים שהחיות שלהם נחותות ולא ראויות למזון איכותי, אבל רבים אחרים יודעים מה מכיל מזון רגיל לחיות ומעדיפים להתרחק ממנו", הסבירה המנכ"לית. "בכך שאנחנו טועמים את המזון בעצמנו, זו דרך בטוחה להראות לאנשים שאנחנו מתכוונים למה שאנחנו מבטיחים לגבי איכות המרכיבים שלנו".

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
לוסי פוסטינס. נהנית מהטעם
מומלצים